BEZ POBEDNIKA NA "ČAIRU": Veselinović se od srpskog fudbala oprostio remijem

A. Ilić

19. 09. 2020. u 17:49

Fudbaleri Radničkog u okviru 8. kola Superlige Srbije dočekali su ekipu Čukaričkog. Meč na Čairu završen je bez golova. (0:0)

БЕЗ  ПОБЕДНИКА НА ЧАИРУ: Веселиновић се од српског фудбала опростио ремијем

FOTO: A. Ilić

Prvu veliku priliku imao je Kajević u 20. minutu dobio je loptu po stani, namestio se na šut, ali je lopta otišla kraj gola Ristića.

Radniki je preuzeo inicijavitu na terenu, a veliku priliku imao je Gavrić u 19. minutu , odlično ga je proigrao Živković, ali je Đorđe Petrović bio na mestu. Oba tima igrala su rezervisano u nastavku prvog dela meča.

U 40. minutu oprobao je Kristijan Živković udarac sa distance, šutirao je pored gola. Do kraja poluvremena uzbuđenja više nije bilo. 

Dosta gruba igra oba tima na početku. Čukarički je bio nešto konkretniji. Brđani su imali jednu stopostotnu priliku. Igrao se 62. minut, Kristijan Živković se našao u odličnoj prilici, ali je Petrović odlično reagovao.

Već u sledećem napadu nova prilika za Radnički. Gavrić je raspalio sa disttance, tik kraj gola Čukaričkog.  Minut kasnije Savić je imao sa druge strane veliku priliku, lopta je savladala golmana Nišlija, ali je završila na stativi.

Veliku priliku imao je Čukariki u 74. minutu. Kombinovali su igrači gostiju u šesnaestercu Radničkog. Oprobao je sa "penaltika" udarac Pantić, ali je bio neprecizan. 

Ponovo opasan Čkariki, nakon centaršuta zaboravljen je bio MIlutin Vidosavljević, Borivoje Ristić je bio siguran. U 81. minut Rakonjac je pripretio, ali odlična reakcija Ristića. 

Najbolja prilika na meču za Radnički u 82. minutu. Uspeo je mladi Lazar Ćirković da pobege čuvarima, vukao je sa centra, sve do šesnaesterca Petrovića loptu, ali je čuvar mreže gostiju izašao kao pobednik iz tog duela.  Pripretio je dva minuta do kraja i Đuranović, ali je golman gostiju bio budan. 

Trudili su se i jedan i drugi tim da probiju odbrambeni bedem protivnika, ali im to nije polazilo za nogom. Činilo se da je Radnički u završnici više želeo pobeu, ali je odbrana gostiju odolela.Te je utakmica završena bez golova 0:0. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)