STANOJEVIĆ O POJAČANJIMA: Ako mogu sva četvorica, uzimam! O novajlijama od ponedeljka

A. Ilić

13. 09. 2020. u 15:53 >> 15:58

POVRATKOM Aleksandra Stanojevića u Humsku ulicu u redovima crno-belih ponovo su aktuelna neka od imena sa kojima je "parni valjak" svojevremeno krstario evropskim meridijanima.

СТАНОЈЕВИЋ О ПОЈАЧАЊИМА: Ако могу сва четворица, узимам! О новајлијама од понедељка

foto: M. Vukadinović

Vratio se Aleksandar Miljković, šuška se o povratku Miloša Jojića, ali po rečima Stanojevića, Partizan je na pragu dovođenja četvorice fudbalera sa kojima bi bio konkurentan u domaćem prvenstvu, ali i u Evropi. 

Želje kluba su povratnici Ivan Obradović, Svetozar Marković, Miloš Jojić, ali i fudbaler Olimpijakosa Nikola Čumić. Poslednji od njih je prethodne sezone nastupao u Radničkom, gde je bio najbolji pojedinac, a upravo takve igre preporučile su ga ekipi iz Pireja. 

FOTO: FK Partizan

"U ponedeljak ćemo dobiti dodatne informacije. Jojić želi u Partizan, ali ima ponude iz Italije i Nemačke. Mi smo tu na stend-baju. Obradović je u razgovorima sa klubom. On nije igrao neko vreme, ali je kvalitetan. Levonog je, možemo da igramo sa trojicom pozadi ako on dođe. Pregovaramo i sa Nikolom Čumićem i Svetozarom Markovićem" otkrio je trener Partizana gostujući u emisiji "Kao nekada" na televiziji "Arena sport".

U studiju je upitan da li bi uzeo svu četvoricu, kada bi postojala ta mogućnost, na šta je dao vrlo jasan odgovor.

"Ako mogu sva četvorica, uzimam. Za dobre igrače uvek ima mesta. Ne treba niko da se plaši konkurencije. Sada je fokus na domaćim igračima, imamo korektne strance. Sačekaćemo decembar za to'', istakao je Stanojević.

Trener Partizana najavio je da bi Partizan već od sutra trebalo da krene sa predstavljanjem novih pojačanja. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona