NEMANJA SUBOTIĆ: Ne treba da nas zavara lošiji start sezone, TSC je dugo na okupu!

Novosti online

10. 09. 2020. u 18:45 >> 19:29

FUDBALERI Radničkog iz Niša u okviru sedmog kola Superlige Srbije gostuju TSC iz Bačke Topole, a meč će biti odigran u subotu od 19 časova na gradskom stadionu u Senti.

НЕМАЊА СУБОТИЋ: Не треба да нас завара лошији старт сезоне, ТСЦ је дуго на окупу!

Subotić (levo) FOTO: A. Ilić

Niški superligaš u meč ulazi sa šeste pozicije sa 12 osvojenih bodova, dok domaćin početak duela čeka sa devete pozicije sa osam osvojenih bodova.

Ekipa iz Bačke Topole u elitni rang srpskog fudbala ušla je prethodne sezone, a sa Nišlijama imaju polovičan uspeh. U Senti su slavili 2:0, dok je na Čairu meč završen rezultatom 3:1.

Radnički je iskoristio pauzu u prvenstvu da dodatno brusi formu namini-pripremama u Vrnjačkoj banji. Vezista Radničkog Nemanja Subotić smatra da je pauza došla u pravo vreme.


„ Imali smo dosta igrača koji su se kasnije priključili timu. I mi nismo odradili cele pripreme, počeli smo kasnije. Iskoristili smo 15 dana da se dodatno pripremimo na Oplencu, gde su uslovi za rad bili na zavidnom nivou. Nastavak prvenstva dočekujemo spremni“, rekao  je pouzdani fudbaler Radničkog.

On je potom govorio o narednom protivniku Nišlija, ekipi TSC.

„TSC je dobra ekipa, iskusna. Dugo su na okupu, pružaju odlične partije u domaćem prvenstvu. To što su krenuli malo lošije ne treba da nas zavara. Prošle sezone smo ih dobili na Čairu, izgubili na gostovanju. Videli smo da može sa njima da se igra. Igramo u izmenjenom sastavu u odnosu na prethodnu taakmičarsku godinnu. Mislim da imamo jako dobru ekipu“ ističe Subotić.

Ekipa iz Vojvodine igra na dva fronta, a to može da bude olakšavajuča okolnost za Radnički, smatra Subotić.

„Svesni smo koliko je teško igrati na dva fronta. Ritam vikend-četvrtak može teško da padne jednoj ekipi. Oni će  za razliku od nas biti fokusirani na duel protiv Steaue (FCSB) koji igraju u četvrtak u Ligi Evrope. Dok smo mi mislima samo u utakmici protiv njih“, rekao je Subotić u razgovoru za „Novosti“.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!