MIHAJLOVIĆ OPET IZAŠAO KAO POBEDNIK: Posle leukemije, korona je bila kao ispijanje čaše vode

Novosti online

09. 09. 2020. u 15:23

ŠTA me ne ubije, učini me još jačim! Dobro poznata izreka odlično oslikava životnu borbu kroz koju je Siniša Mihajlović (51) prošao u prethodnom periodu.

МИХАЈЛОВИЋ ОПЕТ ИЗАШАО КАО ПОБЕДНИК: После леукемије, корона је била као испијање чаше воде

foto: EPA

Prvo leukemija, a sada virus korona. I iz svega toga je izašao kao pobednik.

- Ja sam čovek sa snažnim karakterom, imam veoma otporan organizam. Možda malo iznad proseka. Posle svega što sam prošao od jula do januara. Dnevna borba sa leukemijom, tri hospitalizacije, isto toliko krugova hemoterapije, transplatacije koštane srži. Sada sam bio asimptomatičan i korona je bila kao čaša vode - slikovito je pojasnio borbu sa nedaćama Mihajlović za "Gazetu".

Trener Bolonje je bio izuzetno oštar u odgovoru na mnogobrojne kritike, da se nije pridržavao propisa.

- Otišao sam na odmor u Sardiniju, kao i svakog leta. Na ostrvu u to vreme nije bilo virusa. Nisam video porodicu dva meseca, otišao sam da ih sve zagrlim. Poštovao sam sve bezbednosne mere, nosio masku u supermarketu, restoranu... Skoro nisam ni išao na plažu ili brod. Uveče sam sedeo sa prijateljima u dvorištu, možda sam za 20 dana šest ili sedam puta jeo u restoranu. Nisam išao u diskoteke ni kao mlad, pa nisam ni sad sa 51 godinom. Šta sam radio drugačije od onih u Siciliji ili Kalabriji. Ili je problem što je to Kosta Smeralda, mesto u kome se okupljaju bogati i poznati? Šta je to ako ne zavist - upitao se Miha.

NE DAM DA ME POLIVAJU BLATOM

SINIŠA je poručio da ne dozvoljava da ga bilo ko napada.

- Nisam uradio ništa protiv pravila. Testirao sam se, bio pozitivan, otišao u karantin i preležao bolest. Ostalo je jeftino moralisanje. Uvek krivite vuka, a to odgovara ovcama. Srećom, nemam profile na društvenim mrežama, ali ne smeš da dozvoliš da te polivaju blatom, a da ne odgovoriš - naglasio je Miha.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)