STEFAN ĐORĐEVIĆ: Za dobrobit srpskog fudbala nadam se da će svi naši klubovi proći dalje!

Novosti online

01. 09. 2020. u 17:04

Fudbaleri Vojvodine priključiće se kvalifikacijama za Ligu Evrope od 3. kola. Tamo ih čeka pobednik duela Bala Taun (Vels) Standard Lijež (Belgija).

СТЕФАН ЂОРЂЕВИЋ: За добробит српског фудбала надам се да ће сви наши клубови проћи дaље!

FOTO: FK Vojvodina (Jelena Grlić)

Pouzdani levi bek Novosađana zadovoljan je žrebom. 

"Kako je moglo da se završi, zadovoljni smo. Na žrebanju smo mogli na Rostov i Totenhem. To su kvalitetniji timovi i drago mi je što smo uspeli da ih izbegnemo".

Vojvodina ove sezone startuje od trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Novosađani su imali dosta vremena da podignu formu i spremno dočekaju narednog protivnika. 

"Osvajanje Kupa Srbije i rezultati su nam se poklopili. Namestilo se da i Partizan ide u Belgiju, dok TSC igra kući sa Steauom. Navijam za srpski fudbal i poželeo bih ovom prilikom svima prolaz dalje. Na taj način jačaće koeficijent koji će nam doneti neophodne bodove za narednu sezonu". 

Svi znamo koliki je motivator Nenad Lalatović, može li on biti prevaga u narednom duelu?

"Dosta godina radi u srpskom fudbalu, pravi izvanredne rezultate. Ima dobar odnos sa igračima. S obzirom da Vojvodina poslednje dve godine nije igrala u Evropi, nama je sam taj podatak dovoljna motivacija"

Vojvodina se trenutno nalazi na četvrtom mestu u Super ligi Srbije, a do meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u domaćem prvenstvu je očekuju utakmice protiv Javora u Ivanjici i Radnika u Novom Sadu. 

U ovoj fazi takmičenja, igraće se samo jedan meč i to 24. septembra u Velsu ili Belgiji, a ukoliko posle 90 minuta ne bude bilo pobednika, igraće se produžeci i potom eventualno izvoditi penali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!