MARKA: Mesi ne planira da se sastane sa Bartomeuom, ali će biti na testiranju i prozivci za novu sezonu

Novosti online

27. 08. 2020. u 15:40

PROCES odlaska Lionela Mesija iz Barselone pretvara se u igru šaha u kojoj svi moraju oprezno da povlače poteze.

МАРКА: Меси не планира да се састане са Бартомеуом, али ће бити на тестирању и прозивци за нову сезону

Lionel Mesi foto: EPA

Prvi koji je “pomerio figuru” bio je Argentinac koji je poslao zahtev za raskid ugovora bez aktiviranja otkupne klauzule od 700.000.000 evra. Potez kluba bio je bio odgovor o odbijanju predloga i insistiranju na milionskoj cifri.

Ramon Planes, u ime kluba je dao javne izjave kojima uverava da klub ne razmišlja o odlasku igrača i da će predsednik Bartomeu uskoro da se sastane sa Mesijem kako bi razgovarali oči u oči. Međutim, igrač ne planira da razgovara sa predsednikom. Bartomeu će i dalje insistirati, prenosi španska “Marka”.

Leova odluka da napusti klub je neopoziva. Ono što Barsin napadač, legenda kluba i najveća fudbalska zvezda, planira je da ode u trening centar sledeće nedelje kada je zakazano okupljanje tima za novu sezonu i da se sa ostalim saigračima podvrgne planiranom obaveznom PCR testiranju, a dan kasnije da bude na prozivci novog trenera Ronalda Kumana.

Sve dok spor o njegovom zahtevu ne bude rešen Mesi namerava da pruži timu osećaj normalnosti i bude prisutan kao da se ništa sporno ne dešava. Međutim, ova želja može da se sukobi sa pravnim aspektima i mogućnostima raskida ugovora i pre donošenja konačne odluke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!