VUČIĆ UŽIVO POKAZAO SLIKU NOVOG NACIONALNOG STADIONA: Evo kako će izgledati "srpski Vembli"

Novosti online

22. 08. 2020. u 11:11

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić pokazao je fotografiju novog Nacionalnog stadiona uživo u programu Prve televizije gostujući u jutarnjem programu i rekao je da će pandan engleskom Vembliju početi da se gradi od sledeće godine.

ВУЧИЋ УЖИВО ПОКАЗАО СЛИКУ НОВОГ НАЦИОНАЛНОГ СТАДИОНА: Ево како ће изгледати српски Вембли

Foto: Printscreen

Ono o čemu se godinama unazad pisalo je, čini se, na pragu ostvarenja. Vučić kaže da je nacionalni stadion danas "nasušna potreba" koja će doneti brojne sportske, ali i komercijalne benefite na mestu gde će biti izgrađen.

- Šta će nam? To je danas nasušna potreba. Promenile su se potrebe. Ljudi idu na stadione da uživaju sa porodicama, da im bude lepše na stadionu. Biće spolja čelična konstrukcija, unutra drvo, dakle prirodni materijali. Verujem da počinje da se gradi sledeće godine, od državnog novca kreće da se gradi i neće biti nimalo jeftino.

Foto: Printscreen

- Biće blizu autoputa Miloš Veliki i blizu izlaznice autoputa Beograd - Surčin. To će biti novi razvojni projekat i na tom mestu će kvadrat odmah skočiti za 1.000 evra - rekao je Vučić.

Foto: Printscreen

Predsednik Srbije je objasnio  da će sa sadašnjih 850 do 900 evra, kvadrat u okolnom stambeno poslovnom kompleksu nadomak stadiona koštati automatski bar 2.000 evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (56)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!