SADA SE NADAM DERBIJU ZA ORLOVE: Strahinja Pavlović za "Novosti" o pozivu u tim

M. B.

22. 08. 2020. u 08:10

TRI meča za selekciju do 16 godina, jedan više za godinu dana stariji uzrast, deset utakmica za omladinsku reprezentaciju, pa četiri za mladu.

САДА СЕ НАДАМ ДЕРБИЈУ ЗА ОРЛОВЕ: Страхиња Павловић за Новости о позиву у тим

Foto: M. Vukadinović

Posle skoro četvorogodišnjeg staža u brojnim selekcijama našeg reprezentativnog fudbala Strahinja Pavlović je u četvrtak dočekao da vidi svoje ime na spisku najjačeg nacionalnog tima pred mečeve B Lige nacija protiv Rusije i Turske (3. i 6. spetembar).

Očekivano, mladi defanzivac, koji je ovog leta kao 19-godišnjak pojačao redove francuskog prvoligaša Monaka, nije krio radost zbog jednog od najznačajnijih iskoraka u dosadašnjem toku karijere.

- Jako sam srećan, ovo je velika čast za mene, verujem da to nije ni potrebno posebno da apostrofiram - rekao je Pavlović za "Novosti". - Korak po korak stigao sam i do poziva za najjači državni tim. Nadam se da ću se pokazati u najboljem svetlu i da ću opravdati poverenje koje mi je ukazao selektor Tumbaković. Sada kad sam tu nadam se i debiju za nacionalni tim.

Poslednjih dana je bilo mnogo pisanja o tome da bi novi trener "kneževa" Niko Kovač sa sobom u Monako mogao da dovede igrače koje odlično poznaje iz Ajntrahta. Reč je o srpskim internacionalcima Filipu Kostiću i Luki Joviću.

- Bilo bi super kada bi došli. Mislim da zaista nije potrebno trošiti reči - kratko je prokomentarisao Pavlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna