REČ STRAH NE POSTOJI U KONTEOVOM REČNIKU: Pamte se samo pobednici

Beta

20. 08. 2020. u 21:30

TRENER fudbalera Intera Antonio Konte rekao je, uoči finala Lige Evropa protiv Sevilje, da strah nije deo njegovog rečnika i da postoji samo jedan način da se ispiše istorija, a to je pobediti.

РЕЧ СТРАХ НЕ ПОСТОЈИ У КОНТЕОВОМ РЕЧНИКУ: Памте се само победници

Foto: AP

- Reč strah nije deo mog rečnika, a nije deo ni mojih igrača. Cenimo i poštujemo Sevilju, ali mi smo u finalu jer imamo svoje karte koje treba da odigramo - rekao je Konte na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Intera i Sevilje igraju sutra finale Lige Evropa.

- Moramo dati sve od sebe. Imamo manje iskustva (u Ligi Evropa) od njih... i to im daje prednost. Ali, postoji samo jedan način da se ispiše istorija kluba - pobediti - rekao je Konte.

Konte danas nije želeo da govori o svojoj budućnosti u Interu.

- Tokom karijere sam naučio da idem dan po dan, da živim u trenutku, da razmišljam o sadašnjem trenutku i da doživim to iz svakog ugla bez kajanja - rekao je on.

Konte je dodao i da neće biti zadovoljan time da bude vicešampion Lige Evropa.

- Shvatio sam da ljudi zapravo pamte pobednike u finalu. Osvojio sam Ligu šampiona (kao igrač sa Juventusom 1996. godine), ali sam takođe i tri puta gubio u finalu - rekao je Konte.

Finale Lige Evropa između Intera i Sevilje igra se u petak od 21.00 u Kelnu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)