PRIŠTINI PRETI IZBACIVANJE IZ EVROPE: Vlasti Gibraltara zabranile utakmicu pošto je osam igrača bilo pozitivno na virus korona

Tanjug

18. 08. 2020. u 18:58

FUDBALSKA utakmica između Prištine i Linkolna u pretkvalifikacionoj fazi za Ligu Evrope je otkazana, saopštio je portparol kluba iz Prištine Avni Durmiši.

ПРИШТИНИ ПРЕТИ ИЗБАЦИВАЊЕ ИЗ ЕВРОПЕ: Власти Гибралтара забраниле утакмицу пошто је осам играча било позитивно на вирус корона

Foto: EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Durmiši je rekao da vlasti Gibraltara nisu dozvolile da se utakmica odigra, pošto je osam igrača Prištine testirano pozitivno na virus korona, prenosi prištinska "Koha".

Prema rečima Durmišija, UEFA nije donela odluku i Priština očekuje da će Linkoln biti primoran da odigra meč u jednoj od retkih zemalja koje su pristale da budu organizatori ovakvih mečeva.

Kako je rekao, postoji opasnost da bude doneta odluka kao u slučaju Drite, koja je kažnjena službenim rezultatom (3:0) pošto su neki njeni igrači testirani pozitivno na kovid-19 pre meča sa Linfildom u finalu pretkvalifikacionog turnira za Ligu šampiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju