PONOVO U TANDEMU SA SRBINOM: Došlo vreme za rastanak, Suarez napušta Barsu?

Novosti online

17. 08. 2020. u 17:18

BARSELONA se nalazi pred totalnim remontom, a jedan od onih koji bi mogao da napusti klub je Luis Suarez.

ПОНОВО У ТАНДЕМУ СА СРБИНОМ: Дошло време за растанак, Суарез напушта Барсу?

Foto: EPA

Urugvajac je godinama unazad jedan od najboljih igrača Barselone, ali posle katastrofe od Bajerna (8:2) došlo je vreme za radikalne promene u redovima španskog giganta.

Sjajni napadač ima 33 godine i mogao bi da se vrati u Holandiju, tačnije u Ajaks u kojem je i počeo karijeru. Dres "kopljanika" nosio je od 2007. do 2011. godine i na 110 utakmica postigao 81 gol.

Treba reći da je našim ljubiteljima fudbala posebno ostao u sećanju tandem koji je činio sa Markom Pantelićem. Interesovanje postoji i od Ajaksa koji je već spremio ponudu za Urugvajca, prenosi "barcablaugrana.com".

Ukoliko se obistini ova informacija, Suarez bi ponovo mogao da zaigra sa Srbinom. U ovom slučaju saigrač bi mu bio Dušan Tadić.

Foto: AP

Dušan Tadić bi od naredne sezone mogao da deli lopte Luisu Suarezu

Postavlja se pitanje i koliko će Barsa tražiti na ime obeštećenja. "El pistoleru" ugovor sa Kataloncima ističe za godinu dana, pa se očekuje da će to biti neka pristojna cifra.

Ipak, problem Ajaksu kada je u pitanju dovođenje jednog od najboljih golgetera na svetu je taj što za njega postoje ponude iz MLS lige, kao i Al Arabija iz Katara koji nesumnjivo mogu da plate više od "kopljanika".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)