STANKOVIĆEVE SLATKE MUKE: Kanga neće početi meč, Makeda bi bio ozbiljno pojačanje za Zvezdu

Đ. S.

13. 08. 2020. u 16:05

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je uoči sutrašnje utakmice sa Spartakom naglasio da ne postoje kalkulacije.

СТАНКОВИЋЕВЕ СЛАТКЕ МУКЕ: Канга неће почети меч, Македа би био озбиљно појачање за Звезду

Foto: M. Vukadinović

Međutim, nešto teži posao, fudbalere Crvene zvezde verovatno čeka sutra na stadionu "Rajko Mitić" (19.00), u okršaju sa subotičkim Spartakom, ekipom koja je na startu prvenstva takođe upisala maksimalan rezultat. Zbog toga je susret Beograđana i gostiju sa severa države dobio naziv "mini-derbi“, te je trener crveno-belih Dejan Stanković pozvao na oprez, ali i priznao da se na "Marakani" ozbiljno radi na dovođenju još jednog "kapitalca".

- Bio bih najsrećniji kada bismo u svaku utakmicu ulazili kao u derbi. Pristup pravi razliku na svakoj utakmici, ne smemo nikoga ni da precenimo niti da potcenimo. Profesionalni pristup donosi samo dobre stvari, mi na Spartak idemo bez kalkulisanja, kao što smo radili u prva tri kola - najavio je Stanković duel sa Spartakom.

Ipak, ono što je uočljivo na startu sezone jeste nedostatak opcije u samom špicu napada. Kao rešenje tog problema je označen Federiko Makeda, "devetka" sa internacionalnim iskustvom oko čijeg se dolaska u redove srspskog šampiona već dugo priča. Da je zaista tako, potvrdio je stručnjak sa klupe Zvezde.

- Prelazni rok je živa stvar. Špic njegovih kvaliteta daje mogućnost i drugim klubovima da se ubace u trku. Često zavisi od samog igrača gde će da ode, i on je taj koji će odlučiti o svojoj sudbini. Ubeđen sam da se radi na tome i on bi predstavljao veliko pojačanje za Crvenu zvezdu - potvrdio je Deki brojne medijske natipise.

KRSTOVIĆ ZASLUŽUJE ŠANSU

GOVORIO je Dejan Stanković pohvalno i o mladom napadaču Nikoli Krstoviću, koji bi ove sezone kao bonus igrač mogao da dobije dosta protagonizma.

- Kada sam sarađivao sa njim u Turskoj i na Kipru, isticao se borbenošću, profesionalizmom i nismo imali ni najmanji problem što se tiče rada i zahteva. On je momak koji od prvog do poslednjeg minuta pruži svoj maksimum i spreman je da stavi glavu tamo gde neko ne bi nogu. Krstović je budućnost Zvezde i zaslužuje šansu - rekao je Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024