STANKOVIĆ VERUJE U EKIPU: Biće rotacija zbog velikog broja mečeva, nemam nameru da trošim energiju na sporedne stvari

Z. Ćorović

04. 08. 2020. u 16:25

KADA se pogleda bilans poslednjih mečeva na "Marakani", navijači Crvene zvezda pred sutrašnji (19.00 - TV Arena, B 92) meč s Radničkim mogu opušteno da kažu kako im u goste dolazi redovna mušterija.

СТАНКОВИЋ ВЕРУЈЕ У ЕКИПУ: Биће ротација због великог броја мечева, немам намеру да трошим енергију на споредне ствари

Dejan Stanković foto: M.V.

Nišlije su prethodnih pet duela protiv crveno-belih u Beogradu glatko izgubili i to bez datog pogotka na tih 450 minuta. Trener šampiona Dejan Stanković sigurno će od svojih momaka tražiti da uz dobru igru poprave ovu statistiku

- Videli smo i protiv Metalca da Radnički igra zaista dobro. Spremni smo za nadigravanje sa njima. Mi ćemo igrati našu igru i idemo na još jednu pobedu u prvenstvu. Biće rotacija u ekipi. Pripreme smo započeli 11. jula i neizbežno je da igrači osećaju umor. Raduje me što se Njegoš Petrović vratio treninzima sa ekipom, videćemo da li će biti u stanju da počne utakmicu. Ben trenira sa timom, što je jako dobra vest za nas. Milunović je počeo sa trčanjem i za nekih sedam dana očekujemo da bude u punom trenažnom procesu. Željko Gavrić se takođe vratio posle teške povrede i biće u konkurenciji - referisao je Stanković.

Pored toga što je najavio nove rotacije, rado je odgovarao na pitanja novinara o formi pojedinih igrača.

- Sanogo napreduje. Dug vremenski period nije igrao zvanične utakmice, ali je sada sve bolji. Dokazuje da je veliko pojačanje, nema iznenađenja za njega, ne plaši se ničega i nikoga. Prezadovoljan sam Erakovićem, poznajem ga još iz kadetske i omladinske reprezentacije. Oduševljen sam njegovim napretkom. Debitovao je protiv Novog Pazara, bio je jedan od najboljih igrača na terenu, ali zbog rotacije neće početi protiv Radničkog. Sedamnaest momaka iz Omladinske škole potpisalo je profesionalne ugovore i sigurno da Eraković treba da im bude primer kako se dolazi do prvog tima Crvene zvezde - hvalio je mladog štopera Stanković.

POSLEDNjIH PET U BEOGRADU

C. zvezda - Radnički 2:0 (27. jul 2019)

C. zvezda - Radnički 3:0 (13. april 2019)
C. zvezda - Radnički 2:0 (29. jul 2018)
C. zvezda - Radnički 3:0 (23. jul 2017)
C. zvezda - Radnički 4:0 (21. maj 2017)

O novim pojačanjima ništa nije novo rekao, a osvrnuo se i na predstojeće kvalifikacije

- I klub i ja znamo šta su nam ideje, zadovoljan sam trenutnim igračkim kadrom, a prelazni rok traje do 30. septembra. Ne gledamo mnogo unapred i ne razmišljamo još o mogućim rivalima u Evropi. Za koji dan ćemo znati da li počinjemo iz prvog ili drugog kola kvalifikacija.

Ne rat saopštenjima večitih ne obraća pažnju.

- Znam šta je moj posao i šta radim. Nemam snage da trošim energiju na sporedne stvari. Gledam samo teren.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)