TRENER ARSENALA ZABRINUT: Biće ogroman posao naprviti jači tim

Beta

16. 07. 2020. u 10:47

TRENER fudbalera Arsenala Mikel Arteta rekao je da je vrlo zabrinut jer nije siguran da li će klub imati novca za transfere.

ТРЕНЕР АРСЕНАЛА ЗАБРИНУТ: Биће огроман посао напрвити јачи тим

Mikel Areta foto: EPA

Teško je napraviti tim da bude konkurentan u najjačem društvu Premijer lige jer je zastoj u sezoni sve pogodio finansijski.

- To je velika briga. Možete videti kako Liverpul gradi svoju ekipu i tu nema magije. Ekipa mora da se pojača samo kvalitetnim igračima. Nama treba jači sastav kako bismo se takmičili u Premijer ligi. To je izazov. To je ogroman posao. Samo treba pogledati razliku između dve ekipe - ogromna je. Zaostatak u mnogim oblastima ne možemo da popravimo za dva meseca, ali jaz između odgovornosti, energije, posvećenosti i borbe između dve ekipe je sada jednak. Pre nije bilo tako. Za ostalo će biti potrebno neko vreme, sada barem to imamo i moja poruka igračima je da možemo nešto da napravimo - rekao je Arteta za “Skaj”.

Arsenal je sinoć pobedio šampiona Liverpul sa 2:1, deveti je na tabeli ali se primakao na tri boda Vulverhemptonu i šestom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa. Arsenal je sprečio Liverpul da ove sezone stigne do 100 osvojenih bodova u Premijer ligi.

U 36 utakmica u Premijer ligi Arsenal je ostvario 13 pobeda, uz 14 remija i devet poraza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić