RONALDO SPASILAC SA BELE TAČKE: Italija bruji posle remija Juventusa i Atalante

N. Iljukić

12. 07. 2020. u 18:43

ATALANTA se sita naigrala fudbala protiv Juventusa pre dve noći u Torinu.

РОНАЛДО СПАСИЛАЦ СА БЕЛЕ ТАЧКЕ: Италија бруји после ремија Јувентуса и Аталанте

Kristijano Ronaldo Foto AP

I više je nego jasno da je domaćin bio miljenik sreće, novih pravila i VAR tehnologije. Dva puta su gosti iz Bergama vodili protiv crno-belih i dva puta je domaćin stizao do izjednačenja, na kraju i do remija i jednog boda zahvaljujući jedanaestercima i sigurnom izvođaču Kristijanu Ronaldu.

Posle golova Zapate u 16. i Malinovskog u 85. minutu sve je mirisalo da će sva tri boda Atalanta poneti kući. Ipak, u 55. i 90. minutu je lopta udarala u ruku štopere gostiju, oba puta je glavni sudija bio prilično siguran da su to penali i oba puta je iz VAR sobe stizala potvrda da Ronaldo može da stavi loptu na belu tačku. I oba puta su to bili topovski udarci u donji levi ugao. Zanimljivo je da je Ronaldo na meču sa Atalantom izveo deseti i 11. jedanaesterac u sezoni i da ima učinak od sto odsto.

Ipak, svim navedenim nije toliko impresioniran trener Atalante Dan Pjero Gasperini koji je ljut napustio stadion u Torinu.

- Ovo su neka pravila koja su iznad svih pravila u Italiji. Šta treba da uradimo, da odsečemo sebi ruke? Penal poput prvog dosuđenog smo viđali ove sezone, mnogi timovi su tako kažnjeni. To je ludilo i interpretacija pravila nije ista u svim zemljama. U drugim državama ne dosuđuju jedanaesterce za ovo - rekao je Gasperini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi