OTKRIVENO! Evo kako će Zvezda proslaviti u subotu titulu

Tanjug

23. 05. 2024. u 13:27

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će navijači u subotu posle meča sa Čukaričkim velikom šetnjom do Kalemegdana proslaviti 35. titulu šampiona države, ujedno i 14. duplu krunu, a ispod čuvenog "Pobednika" će biti postavljena bina na koju će izaći prvotimci "crveno-belih".

ОТКРИВЕНО! Ево како ће Звезда прославити у суботу титулу

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će u subotu, od 19 časova, na svom terenu dočekati Čukarički u poslednjem, 37. kolu Superlige Srbije. "Crveno-beli" su još ranije obezbedili 35. titulu u istoriji kluba.

Crvena zvezda je pre dva dana osvojila Kup Srbije, pošto je u Loznici pobedila Vojvodinu rezultatom 2:1. "Crveno-beli" su osvojili četvrtu uzastopnu "duplu krunu", a 14. u istoriji kluba.

"Nema dileme da će tribine stadiona 'Rajko Mitić' biti ispunjene u subotu, a mi još jednom podsećamo da je ulaz na utakmicu besplatan. Biće to prilika za sve navijače da aplauzom pozdrave momke koji su nastavili da postavljaju rekorde i pišu Zvezdinu istoriju. Već smo najavili da vas u subotu čekaju brojna iznenađenja, a imali ste priliku da vidite i poruke poznatih zvezdaša koji su vas pozvali da dođete na utakmicu", saopšteno je iz Crvene zvezde.

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović će zajedno sa saigračima po završetku meča sa Čukaričkim podići pehar namenjen šampionu Srbije.

"Međutim, tu se pobedničko slavlje ne zaustavlja. Navijači će posle meča velikom šetnjom do Kalemegdana proslaviti titulu, a ispod čuvenog 'Pobednika' će biti postavljena bina na koju će izaći naši prvotimci. Kalemegdan će u potpunosti biti ukrašen 'crveno-belim' obeležjima, a sve navijače koji dođu će čekati brojna iznenađenja", navode iz Crvene zvezde.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!