NOVI ŠOK ZA CRNO-BELE: Partizan "izvukao" remi protiv Napretka

Novosti online

08. 05. 2024. u 17:59

Fudbaleri Partizana i Napretka iz Kruševca odigrali su nerešeno 3:3 u okviru 34. kola Superlige Srbije.

НОВИ ШОК ЗА ЦРНО-БЕЛЕ: Партизан извукао реми против Напретка

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Pred ovaj meč tim iz Beograda je imao imperativ pobede da bi zadržao drugu poziciju, i u skladu sa tim je počeo meč. Od starta su napadali crno-beli i poveli preko Aleksandra Filipovića u šestom minutu. Nakon toga inicijativa gostiju je opala, a domaćin je to uspeo da iskoristi. Najpre je ekipa iz Kruševca preko Andrije Majdevca došla do izjednačenja u 19. a potom samo sedam minuta kasnije Nebojša Bastajić je doneo preokret.

U nastavku meča obe ekipe su pokušavale da dođu do gola. Imali su po dve prilike i Kruševljani i Beogradđani, ali nije bilo promene rezultata i domaći su otišli na odmor sa prednošću od jednog gola.

Početkom drugog poluvremena Partizan je krenuo na sve ili ništa. Napadali su izabranici Alberta Nađa i pokušavali da dođu do izjednačenja, ali je falila efektna završnica. Napredak je uspešno odolevao i na kraju iskoristio preveliku ofanzivu crno-belih. Ponovo se Majdevac najbolje snašao, iskoristio prazan prostor u odbrani Partizana i povisio na 3:1. Posle novog šoka crno-beli su nastavili sa napadima, ali je opet neodstajala završnica. Imali su šanse Sverina, Goh i Zahid, ali nisu uspeli da dođu do gola koji bi meč učinio zanimljivijim.

Pokušao je Nađ izmenama da promeni sliku na terenu i to mu je uspelo u 81. minutu. Desetak minuta pre toga Aleksa Janković zamenio je Aranđela Stojkoivća i doneo smanjenje rezultata i ponovo vratio neizvesnost na stadion pod Bagdalom. Inicijativa crno-belih se na kraju isplatila jer su uspeli da dođu do izjednačenja u 89. minutu. Zahid je šutirao a lopta je završila u golu nakon loše reakcije odbrambenih igrača Napretka. Do kraja je Partizan napadao i pokušao da stigne do totalnog preokreta, ali mu to nije pošlo za rukom i ekipe su podelile bodove.

Nakon ovog meča, TSC je smanjio zaostatak za crno-belima na dva boda tri kola pre kraja, tako da predstoji velika borba za kvalifikacije za Ligu šampiona. Ekipa iz Bačke Topole ima 69 bodova a Partizan 71.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

BRUKA KAKVU ROLAN GAROS NE PAMTI: Rusija u šoku, niko ne veruje šta se dešava u Francuskoj (FOTO)