OGLASIO SE IGOR DULJAJ! Evo šta je rekao o sukobu sa Albertom Nađom

Novosti online

17. 04. 2024. u 12:17

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da je nesporazum prevaziđen i da će pomoćni trener Albert Nađ predvoditi ekipu u predstojećem 173. "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde, a da je čitava situacija "prenaduvana" u medijima.

ОГЛАСИО СЕ ИГОР ДУЉАЈ! Ево шта је рекао о сукобу са Албертом Нађом

FOTO: M. Vukadinović

Kako je danas preneo Telegraf, posle sastanka Duljaja, Nađa i generalnog direktora Miloša Vazure, dogovoreno je da Nađ predvodi crno-bele u prvenstvenoj utakmici protiv Crvene zvezde, u subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić".

"U ovom momentu smo svi koncentrisani za predstojeće mečeve sa Crvenom zvezdom i ne bih pridavao previše značaja događaju o kome me pitate, a na kome javnost insistira u prethodna 24 časa. Najbitnije je da smo seli za sto, prevazišli sve to što se dogodilo i da smo svi, zajedno sa igračima, fokusirani isključivo na utakmice sa Crvenom zvezdom u prvenstvu i Kupu Srbije", rekao je Duljaj za Telegraf.

Nađ je u utorak obavestio klub da ne želi da vodi ekipu u predstojećem derbiju, posle čega se, kako su preneli mediji, posvađao sa trenerom i napustio Sportski centar Teleoptik.

Nađ ima ugovor sa Partizanom i prvi je pomoćnik Duljaja, koji zbog suspenzije ne može da vodi ekipu u subotu protiv Zvezde, jer je u prethodnoj prvenstvenoj utakmici protiv Čukaričkog dobio četvrti žuti karton.

"Dešavaju se nesporazumi i tenzije i u familijama, a kamoli u velikim sportskim kolektivima, iako je ovo naše baš 'prenaduvano' u medijima. Sada moram na trening, ostavio bih temu koja vas zanima u prošlosti jer smo je i prevazišli i nastavili dalje. Nismo uopšte mi važni, važan je samo Partizan", naveo je Duljaj.

Partizan u subotnji derbi ulazi sa sedam bodova zaostatka za Zvezdom. Dve ekipe će četiri dana kasnije ponovo igrati na stadionu "Rajko Mitić", u polufinalu Kupa Srbije.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave