BRAT ZABRANIO DA SE ZOVE SINIŠA! Oglasila se ćerka velikog Siniše Mihajlovića i objavila važne vesti

Novosti online

15. 04. 2024. u 13:39

Virdžinija Mihajlović Voljako, ćerka legendarnog fudbalera Siniše Mihajlovića, postaće majka dečaka, kome će dati ime po svom ocu, koji je 2022. godine preminuo od leukemije.

БРАТ ЗАБРАНИО ДА СЕ ЗОВЕ СИНИША! Огласила се ћерка великог Синише Михајловића и објавила важне вести

Foto arhiva Novosti

Mlađa ćerka fudbalskog asa koji nas je prerano napustio u decembru 2022. nakon teške borbe s leukemijom, otkrila je juče da je trudna.

Ona će roditi sina, kojem će dati ime Leone Siniša po slavnom dedi. Leone na italijanskom znači lav, a lepa brineta objasnila je zašto je kombinovala dva moćna imena.

- Izabrali smo ime Leone Siniša jer je meni ime Leone uvek bilo omiljeno i svidelo mi se kako zvuči spojeno sa Siniša. Moj tata je uvek bio lav. Brat mi je zabranio da sin nosi samo ime Siniša, jer hoće da njegov sin jednog dana bude Siniša Mihajlović, pa će naše dete biti Leone Siniša Voljako. Vidi se stomak, već sam u četvrtom mesecu. Leone Siniša će stići sredinom septembra. Alesandro mi je 5. januara napisao poruku da je sanjao da drži dete u naručju i ubrzo sam saznala da sam trudna - rekla je Mihina ćerka, kojoj će to biti drugo dete s italijanskim fudbalerom iz redova Đenove Alesandrom Voljakom (25).

Virdžinija je u emisiji "Verisimo" na Kanalu 5 voditeljki Silviji Tofanin otkrila da joj je ova trudnoća mnogo teža jer njenog oca više nema.

- Prva trudnoća je bila lakša, iako neplanirana, jer je moj tata baš tada bio dobro, ozdravio je, pa smo svi bili dvostruko srećni. Druga trudnoća je došla u drugačije vreme od prve, saznala sam da sam trudna nešto više od godinu dana nakon što je umro. Priznajem da je bilo teško. Pošto sam doživela taj gubitak, svaki put kada mi se desi nešto dobro, uvek dodam malo tuge. Ali sada sam bolje. Imala sam sreću da tatu vidim kao dedu - zaključila je Virdžinija.

Ona je u oktobru 2021. dobila ćerku Violante, prvu unuku Siniše Mihajlovića, i često je objavljivala slike dede i unuke. On je bio izuzetno vezan za nju. Pamti se i snimak iz 2021. kada je Virdžinija krišom snimala slavnog oca dok mu saopštava da je trudna, a on počinje da plače.

Pored Virdžinije, Siniša sa suprugom Arijanom ima ćerku Viktoriju i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa, kao i vanbračnog sina Marka.

BONUS VIDEO: ODBRANjEN PENAL SPASAO PARTIZAN: Jovanović junak crno-belih u Kupu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave