GVARDIOLU BOLI GLAVA: Prvotimac Sitija najavio odlazak u slučaju ovog scenarija

Novosti online

07. 04. 2024. u 09:20

Fudbaleri Mančester sitija suočavaju se sa teškim izazovom u četvrtfinalu Lige šampiona, gde ih očekuje ekipa madridskog Real, a to mogi vide kao „finale pre finala“.

ГВАРДИОЛУ БОЛИ ГЛАВА: Првотимац Ситија најавио одлазак у случају овог сценарија

FOTO: Tanjug/AP

Poraz u ovom bitnom duelu bi mogao izazvati veliki i bitne promene u klubu, s obzirom da klub ima velike zahteve, a to je odbrana prošlogodišnjeg trofeja u Premijer ligi, Ligi šampiona i FA kupu.

Trener Pep Gvardiola naglasio je da je prioritet njegovog tima odbrana Premijer lige, ali evidentno je da Siti ima i velike želje u Ligi šampiona. Pred ovako važnu utakmicu, pojedini igrači, poput Kevina De Brujnea, stavljaju pritisak na klub, najavljujući mogući odlazak ukoliko ne uspeju da prođu Real Madrid.

FOTO: AP/Tanjug

Dosta stvari može da pođe po zlu za Pepeov tim. De Brujne (33) je privukao pažnju sa Bliskog istoka, a klubovi iz Saudijske Arabije su spremni da ga dovedu, zainteresovani su za njegovu igru koju prikazuje. U slučaju njegovog odlaska, Siti bi morao da traži zamenu, a interesovanje je usmereno ka igračima poput Florijana Virc iz Bajera Leverkuzena ili Džamal Musijale iz Bajerna.

Nije De Brujnea jedini koji bi mogao otići, tu je i Bernarda Silve koji je pod znakom pitanja, i njega žele klubovi ne samo iz Evrope nego i iz Saudijske Arabije. Mada kod Silve prostoji jedna mali problem, ima klauzuluna iznos od 50 miliona funti, a i ugovor koji je potpisan do 2026. godine.

BONUS VIDEO  KLADIONIČARSKE PRIČE: Opera u Sidneju je napravljena od poreza na kockanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)