JEDAN GOL REŠIO DERBI "DELA KAPITALE": Roma prekinula loš niz protiv velikog rivala (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

06. 04. 2024. u 19:55

ROMA i Lacio odigrali su još jedan derbi "Dela Kapitale", ukupno 143. Razlog za slavlje imala je "vučica" koja je trijumfovala sa 1:0 u 31. kolu Serije A.

ЈЕДАН ГОЛ РЕШИО ДЕРБИ ДЕЛА КАПИТАЛЕ: Рома прекинула лош низ против великог ривала (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Ova utakmica nije imala lepu uvertiru pošto je došlo do sukoba dve navijačke grupe na ulicama Rima.

"Vučica" je ovom pobedom prekinula loš niz protiv velikog rivala. Prvi put posle četiri utakmice je postigla gol u derbiju "Dela Kapitale".

Što se meča tiče, izabranici Danijelea de Rosija su bili bolji za jedan gol. Trenutak odluke dogodio se u 42. minutu kada je Đanluka Manćini udarcem glavom posle centaršuta Paula Dibale savladao Kristosa Mandasa.

Veoma borbeno je bilo na travi stadiona "Olimpiko". Nije bilo mnogo izglednih prilika, najbolju za Lacio propustio je u ranoj fazi susreta Ćiro Imobile, čiji udarac je otišao pored leve stative.

Roma je pored gola najozbiljnije zapretila u 54. minutu kada je Stefan el Šaravi zadrmao okvir gola, pogodio je stativu, tako da je sreća u toj situaciji bila uz nebesko-plave.

Izabranici Igora Tudora su pokušali da izbegnu poraz. Često su bili na polovini rivala, ali nisu uspeli ozbiljnije da ugroze Mileta Svilara koji je tako sačuvao mrežu.

Roma je peta na tabeli sa 55 bodova, ima dva manje od Bolonje koja tek treba da odigra meč ovog kola. Lacio je na sedmoj poziciji sa 46.

BONUS VIDEO: Evrogol Milana Rodića, ovako je Zvezda uvećala prednost protiv IMT

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave