OPET KIKS BAJERNA: Leverkuzen može da priprema slavlje za titulu Bundeslige

Novosti online

06. 04. 2024. u 17:48

Odigrano je pet utakmica 28. kola Bundeslige u kojima je Bajern ponovo doživeo poraz od Hajdenhajma 3:2, dok je Bajer Leverkuzen savladao ekipu Union Berlina 1:0.

ОПЕТ КИКС БАЈЕРНА: Леверкузен може да припрема славље за титулу Бундеслиге

FOTO: Tanjug/AP

Fudbaleri minhenskog Bajerna doživeli su još jedan bolan poraz, ovog puta u Hajdenhajmu. Jesu izabranici Tomasa Tuhela bolje otvorili susret, poveli golovima Harija Kejna u 38. i Serža Gnabrija u 45. minutu, međutim u drugom delu utakmice usledio je sunovrat.

Golovima Kevina Sese u 50. i Tima Klajndenšta u 51. minutu brzo su izjednačili, a onda je Klajndenšt u 79. minutu doneo prednost Hajdenhajmu koju su do kraja uspešno sačuvali.

U Berlinu, Bajer iz Leverkuzen je imao dosta muke sa ekipom Uniona, ali je uspeo da slavi minimalnim rezultatom. Jedini pogodak za ekipu Ćabija Alonsa postigao je Florijan Virc iz jedanaesterca u 8. minutu nadoknade prvog poluvremena.

Ovim rezultatima Bajer Leverkuzen je došao na samo dva boda od toga da i matematički obezbedi titulu šampiona Nemačke, pa će u slučaju trijumfa nad ekipom Verdera u sledećem kolu, moći da počne proslava titule na Baj areni.

SVI REZULTATI:

Keln - Bohum 2:1

Frajburg - Lajpcig 1:4

Majnc - Darmštat 4:0

Hajdenhajm - Bajern 3:2

Union Berlin - Bajer Leverkuzen 0:1

Ajntraht Frankfurt - Verder Bremen 1:1 (Odigrano juče)

BONUS VIDEO: Evrogol Milana Rodića, ovako je Zvezda uvećala prednost protiv IMT

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)