"TO JE I OBAVEZA!" Ovako je Vladan Milojević reagovao posle utakmice Zvezda - Zenit

Novosti online

23. 03. 2024. u 21:03

Fudbaleri Crvene zvezde sastali su se sa ruskim Zenitom u tradicionalnom prijateljskom meču, a više od ishoda stratega domaćih obradovali su mladi naraštaju kluba s Marakane kojima je i dao šansu.

ТО ЈЕ И ОБАВЕЗА! Овако је Владан Милојевић реаговао после утакмице Звезда - Зенит

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, u vrlo emotivnom meču zbog terorističkog napada u Moskvi, ali i srpsko-ruskih odnosa, Crvena Zvezda je pobedila Zenit.

Odmah potom, strateg domaćih Vladan Milojević je upitan od strane reporterke TV Arena sport šta mu je, u fudbalskom smislu, ostavilo najjači utisak na ovom meču.

Odgovorio je ovako:

- Najveći utisak bili su ti mladi momci, koji su dobili priliku da protiv jednog ovakvog protivnika, šampiona Rusije, zaigraju. Naglasio sam to još od početka, da su vredni, da slušaji i da će dobiti šansu. Naravno, igrati pred ovim navijačima, i to u ovolikom njihovom broju, to je čast. Ali, sem časti, to je istovremeno i velika obaveza. Samo tako treba da nastave - rekao je Milojević za TV Arena sport.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije