ŽOAO FELIKS PORUČIO NAVIJAČIMA MADRIDSKOG ATLETIKA: ''Nisam loš momak, ne osuđujte me''

M. Bl.

18. 03. 2024. u 13:16

FUDBALER Barselone i portugalski reprezentativac Žoao Feliks izjavio je da ima dobar odnos sa igračima Atletika i istakao da navijači madridskog kluba ne bi trebalo da ga smatraju za "lošeg momka".

ЖОАО ФЕЛИКС ПОРУЧИО НАВИЈАЧИМА МАДРИДСКОГ АТЛЕТИКА: Нисам лош момак, не осуђујте ме

FOTO: Tanjug/AP

Feliks (24) je u Atletiko stigao 2019. godine kao veliko pojačanje iz Benfike za oko 127 miliona evra. Međutim, portugalski fudbaler u madridskom klubu nije prikazao igre kakve su se od njega očekivale. On je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Čelsiju. Atletiko je potom početkom septembra 2023. prosledio portugalskog fudbalera na jednogodišnju pozajmicu u Barselonu.

Katalonski klub je sinoć u gostima pobedio Atletiko 3:0 u 29. kolu La Lige, a Feliks je postigao jedan gol za Barselonu. Navijači Atletika su tokom utakmice vređali portugalskog fudbalera.

- Navijači Atletika ne znaju šta se dešavalo dok sam ja bio u klubu. Navijači ne znaju šta se unutra dešavalo. Razumem ih, ali ne bi trebalo da me gledaju kao lošeg momka. Čak je i moj odnos sa igračima Atletika veoma dobar - rekao je Feliks za I-Es-Pi-En (ESPN).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024