SPAJIĆ PRED RADNIČKI: "Očekuje nas težak meč protiv ekipe koja je hit prvenstva"

Novosti online

15. 03. 2024. u 11:41

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu Radničkog iz Kragujevca u okviru 26. kola Superlige Srbije, a Uroš Spajić govorio je za klupski sajt o ovom meču.

СПАЈИЋ ПРЕД РАДНИЧКИ: Очекује нас тежак меч против екипе која је хит првенства

FOTO: FK Crvena zvezda

Spajić je sumirao prethodne mečeve, kao i činjenicu da je Crvena zvezda preuzela vrh tabele.

 - Preuzeli smo prvo mesto i sve ide kako treba. Pobeđujemo i nadam se da ćemo nastaviti u tom maniru. Posebno me raduje što teško primamo golove, i što smo čvrsti u odbrani. Znamo da kada je to slučaj, mnogo je lakše da se igra svaka utakmica. Iza nas je važna pobeda u Nišu, na izuzetno teškom gostovanju i to posle večitog derbija. Zaista nas je derbi emotivno iscrpio, jer smo bili bolji rival, ali nismo pobedili. Ipak, u Nišu smo pokazali da je ostalo energije u nama i odigrali smo dobru utakmicu, te pobedili i vratili se na prvo mesto. Želim da tu i ostanemo - počeo je Spajić za sajt Crvene zvezde.

Pohvalio je ekipu Feđe Dudića.

 - Očekuje nas izuzetno teška utakmica, protiv ekipe koja je hit prolećnog dela sezone. Imaju šest vezanih pobeda i to dovoljno govori o njima. Na nama je da budemo koncentrisani i motivisani, u šta ne sumnjam. Igramo pred našim navijačima, na Marakani, i tu smo uvek favoriti, bez obzira na protivnika. Daćemo sve od sebe da pobedimo. - prokomentarisao je Spajić.

Na kraju je pozvao navijače da dođu i da podrže igrače.

- Hvala im na ogromnoj podršći u večitom derbiju, a zatim i u Nišu. Nezgodan je termin bio, radni dan, padala je kiša, ali bez obzira na sve to - bili su uz nas. Nose nas, zaista su naša krila, i mnogo nam je lakše da igramo uz njihovu podršku. Uz svu zahvalnost, pozivam ih da u nedelju dođu u što većem broju. Poslednja je utakmica pred reprezentativnu pauzu i veoma bitna, tako da verujem da će se zvezdaši odazvati i doći u što većem broju da nas nose do nove pobede - zaključio je defanzivac crveno-belih. 

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA KATAIJA: Sjajan prijem i završnica "desetke" Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)