AFRIČKA ZVEZDA DOŽIVELA INFARKT USRED MEČA: Svi se hvatali za glavu (VIDEO)

Novosti online

12. 03. 2024. u 14:42

LOŠE vesti stigle su iz Egipta. Fudbaler Ahmed Refat doživeo je srčani udar na terenu zbog kojeg je prestao da diše "više od sat vremena".

АФРИЧКА ЗВЕЗДА ДОЖИВЕЛА ИНФАРКТ УСРЕД МЕЧА: Сви се хватали за главу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/X/@onzemasr

Ovaj 30-godišnjak koji je upisao devet nastupa za seniorsku reprezentaciju Egipta bio je deo utakmice koju je njegov klub Moder Fjučur igrao proti Itihada iz Aleksandrije. Duel je počeo na klupi, a priliku da zaigra dobio je posle isteka sata igre.

On je doživo srčani zastoj dva minuta pre kraja meča i hitno je prebačen u bolnicu. Zbog svega što se desilo utakmica je bila prekinuta. Refat je smešten na intezivnu negu, a njegovo stanje pomno prate medicinski radnici.

Klub za koji nastupa pomenuti fudbaler se oglasio u izjavi za "KingFut" nakon užasne scene koja se desila na terenu.

- Srce Ahmeda Refata nije kucalo više od sat vremena, uprkos svim pokušajima reanimacije od strane medicinskog osoblja u bolnici Zamzam blizu stadiona pre nego što se njegov otkucaj srca postepeno poboljšao. Međutim, njegovo stanje je i dalje nestabilno. Ukoliko se njegovo zdravstveno stanje ne stabilizuje, igrač će nastaviti da se leči i biće povrgnut neophodnim testovima. Klub trenutno iz bolnice prati situaciju i svi će odmah biti obavešteni o njegovom zdravstvenom stanju. Želeli bismo da pozovemo medije da poštuju lični život igrača kao i njegovo zdravlje i molimo egipatske fudbalske navijače da se mole za Ahmeda Refata da bude zdrav i da se vrati što je pre moguće - poručili su iz kluba.

Podsetimo, Refat je zajedno nastupao sa zvezdom Liverpula Mohamedom Salahom u reprezentaciji Egipta. Tokom karijere je osvojio Kup i Superkup ove zemlje, a u sadašnjem klubu je od 2021. godine.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjE: I "grobari" i "delije" zadovoljni derbijem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu