MESI I SUAREZ BEZ MILOSTI: Argentinac i Urugvajca začinili pobedu Inter Majamija

Novosti online

03. 03. 2024. u 14:35

DVA gola Lea Mesija, dva Luisa Suaraeza i "petarda" protiv komšija sa Floride - sve ono što su navijači Intera iz Majamija sanjali. Tim koji na terenu predvode Argentinac i Urugvajac, razbio je Orlando na domaćem terenu (5:0), a debeo potpis na drugi trijumf u novoj seznoi MLS, stavila su dva asa iz Južne Amerike.

МЕСИ И СУАРЕЗ БЕЗ МИЛОСТИ: Аргентинац и Уругвајца зачинили победу Интер Мајамија

Foto: Profimedia

Suarez je prvi, pa zatim i drugi gol od dolaska u Ameriku postigao za 11. minuta, a u nastavku pridružio mu se i Mesi i dao gol glavom, upravo na asitenciju najboljeg druga iz dana u Barseloni. Gol Roberta Tejlora između Mesijevih i Suarezovih, samo je upotpunio trijumf Intera.

- Veoma sam srećan što je dao svoje prve golove, ali niko i nije sumnjao u njega. Svi dobro znamo za šta je Luis sposoban. Kada to najmanje očekujete on može da reši utakmicu pogotkom ili asistencijom - istakao je Leo.

Dobar učinak, imao je i srpski napadač Dejan Joveljić koji je pobedi L. A. Galaskija nad San Hozeom (3:1), doprineo golom i asistencijom, dok je Jovan Mijatović odigrao deset minuta za Njujork siti u porazu od Sent Luisa (2:0)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!