OGLASIO SE POL POGBA: Francuski fudbaler ne ide bez borbe, ovo je njegova poslednja nada

Pol Pogba, slavni francuski fudbaler i prvak sveta s "petlovima" 2018. godine, koji je suspendovan na četiri godine zbog dopinga, podneće žalbu na ovu odluku.

ОГЛАСИО СЕ ПОЛ ПОГБА: Француски фудбалер не иде без борбе, ово је његова последња нада

Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

- Naravno da će se žaliti – prenose francuski mediji izjavu iz Pogbinog okruženja.

Fudbaler sada ima mogućnost da se žali arbitražnom sudu u sportu.

 Vest o kazni italijanskog suda za antidoping potvrdio je Pogbin klub Juventus.

Pogba je testiran pozitivan na testosteron, koji uvećava mišićnu masu, 20. avgusta posle meča između Udinezea i Juventusa, u prvom kolu italijanske prve lige, u kome nije ni igrao. Preventivna suspenzija je započela još 11. septembra.

Tužilaštvo je u decembru zatražilo četiri godine suspenzije, a francuski internacionalac je imao priliku da je prepolovi, u slučaju da ubedi sud da nije namerno uzimao zabranjenu supstancu.

Pogba je poricao nameru i isticao da je uzimao prehrambene dodatke koje mu je prepisao lekar u SAD, ne znajući da time čini prekršaj. Ali on i njegovi advokati nisu uspeli da ubede sud u nevinost.

 Pol Pogba će po isticanju kazne, ukoliko ona ne bude ublažena, biti na pragu 35. godine života i izrečena presuda zbog toga možda znači i kraj njegove bogate sportske karijere.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!