BLISTALI PRED NOVAKOM: Joveljić i Mesi pogodili u remiju Galaksija i Intera, srpski fudbaler ponosan (VIDEO)

Đ. S.

26. 02. 2024. u 16:53

ELITNO društvo u publici, inspirisalo je Dejana Joveljića i Lea Mesija da upišu prvence u novoj sezoni MLS. U remiju L. A. Galaksija i Inter Majamija (1:1), Srbin i Argentinac su zablistali a sve je sa tribina ispratio Novak Đoković sa sinom Stefanom, uz Vladeta Divca koji se od dolaska Joveljića u SAD ustalio na mečevima holivudskog kluba.

БЛИСТАЛИ ПРЕД НОВАКОМ: Јовељић и Меси погодили у ремију Галаксија и Интера, српски фудбалер поносан (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Iskoristio je Novak "prazan hod" do početka turnira u Indijan Velsu (6. mart) da poseti Los Anđeles i odgleda interesantan meč dva kluba koja povezuje ime Dejvida Bekama. U Galaksiju je igrao, dok Majamijem trenutno rukovodi i sanja da ga odvede do šampionske titule u MLS.

Nole napada peti "Laureus"

NOVAK Đoković još jednom je nominovan za sportistu godine u izboru "Laureusa". Najbolji je teniser sveta, četiri puta do sada je osvajao ovo prestižnio priznanje, a ove godine, konkurencija će mu biti atletičari Armand Duplantis (Švedska) i Noa Lajls (SAD), automobilista Maks Ferštapen (Holandija) kao i fudbaleri Erling Haland (Norveška) i Lionel Mesi (Argentina).

I može se reći da je imao Đoković šta da vidi. Joveljić je Galaksi doveo u prednost u 75. minutu nakon slabije reakcije odbrane gostiju sa Floride, posle asitencije Delgada, preostalo mu je samo da pogodi praznu mrežu.

Mogao je domaćin i ranije do vođstva, ali je nekadašnji Barselonin akademac Riki Puć promašio penal sredinom prvog poluvrememna. Srpski centarfor je na terenu ostao sve do 86. minuta kada ga je zamenio Beri, a vredno je napomenuti i da je Dejanu pripala čast da postigne prvi gol L. A. Galaksija u novoj sezoni. Ipak, prvenac nije bio pobedonosan pošto je Inter preko Mesija u 92. minutu stigao do izjednačenja i boda, a akcija Lea i Đordija Albe, neodoljivo je podsetila na mnoštvo istih iz perioda dok su bili saigrači u Barseloni.

- Veoma specijalan osećaj i jako sam ponosan što sam postigao gol pred našim navijačima. Srećan sam što su došli u ovolikom broju i nadam se da ćemo pobediti još mnogo utakmica i da ćemo se i u budućnosti viđati na stadionu - poručio je Joveljić posle meča i otišao na druženje i slikanje sa Đokovićem i Divcem.

Bonus video: "Delije" poslale poruku Rusiji na meču Crvena zvezda - Voždovac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)