UZNEMIRUJUĆE! Najbrutalniji fudbalski potez sezone: izveo je "savršene" makazice - ali je umesto lopte pogodio... (VIDEO)

Novosti online

24. 02. 2024. u 21:59

U fudbalu se, kao i u sport, generalno, dešavaju povrede. Ali, dok su neke spontane, a druge usled namere rivala, neke se dogode zbog spleta okolnosti.

УЗНЕМИРУЈУЋЕ! Најбруталнији фудбалски потез сезоне: извео је савршене маказице - али је уместо лопте погодио... (ВИДЕО)

Screenshot / X / juanracoronelpy

Takva je bila i ona zabeležena u Kupu Urguvaja.

Sastali su se La Luz i Danubio i sve je delovalo kako i dolikuje utakmicama Kupa, bilo je neizvesno i rezultatski napeto, a onda se sreidnom drugog poluvremena desila situacija koje je mnoge gledaoce, pa i aktere, uznemirila.

Brajan Kordara, ofanzivni igrač domaćeg La Luza, želeo je da efektno, "makazicama", postigne gol.

Međutim, umesto lopte, njegov snažan pokušaj da pošalje loptu u mrežu - doveo je do toga da je snažno šutnuo u glavu defanzivca Danubija, Hoakina Fernandeza.

Snimak tog incidenta je uznemirujuće prirode i molimo maloletna lica, kao i one kojima bi moglo da pozli usled uznemirujućeg sadržaja, da ga ne emituju na svojim uređajima.

---

--

-

Što se rezultata tiče, Danubio se "osvetio" za ovu situaciju tako što je u 89. minutuo dao gol za pobedu od 0:1, a strelac je bio Pintos, koji je tako goste odveo u četvrtfinale fudbalskog Kupa Urugvaja.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)