ZA A DIVIZIJU I KORAK BLIŽE EP: Fudbalerke igraju prvi meč baraža protiv Islanda

S. R.

22. 02. 2024. u 16:07

JOŠ jedan ispit generacije za najbolju žensku fudbalsku selekciju. Dame se danas (16.00) u SC "Stara Pazova" u prvom meču baraža bore za ulazak u A diviziju protiv reprezentacije Islanda.

ЗА А ДИВИЗИЈУ И КОРАК БЛИЖЕ ЕП: Фудбалерке играју први меч баража против Исланда

FSS

Meč ima dvostruki značaj i vrednost, jer osim ulaska u elitno društvo, donosi i potencijalno lakši put ka odlasku na prvo veliko takmičenje EP 2025. godine. Revanš je zakazan u utorak u Rejkjaviku (15.30).

- Devojke su svesne značaja utakmice. Nadaju se velikoj podršci, jer ostavljaju srce na terenu. Trudimo se da prezentujemo brz i efikasan fudbal, ofanzivan. To je nivo koji zahteva A divizija i čemu težimo - ističe za sajt FSS selektor Dragiša Zečević.

Kapitenka tima i najbolja igračica po izboru Saveza za prošlu sezonu, Violeta Slović, smatra da je kucnuo čas da prvi put u istoriji savladaju Island.

- Došlo je vreme da ih pobedimo, jer kada sam počinjala karijeru, Island je bio sila u ženskom fudbalu. Uvek smo gubili sa velikim rezultatom. Sada imamo tim, sazreli smo u svakom smislu i verujem da je došao trenutak da im se revanširamo. Zaslužujemo da se nađemo među najboljim selekcijama, imamo kvalitet - konstatovala je Slovićeva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)