ZVEZDA SE OPROSTILA OD "BEKAMA": Emotivno na Marakani

Novosti online

19. 02. 2024. u 17:45

Crvena zvezda je ponovo u centru pažnje srpske fudbalske javnosti kada se o prelaznom roku radi.

ЗВЕЗДА СЕ ОПРОСТИЛА ОД БЕКАМА: Емотивно на Маракани

FOTO: FK Crvena zvezda

Srpski fudbaler Jovan Mijatović zvanično je predstavljen kao novi igrač Njujork Sitija, a od njega se, na svoj način, oprostio i dosadašnji klub, Zvezda.

Podsetimo, mladi napadač je sa američkimp ooslodavcima potpisao ugovor do leta 2028., uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana. Crvena zvezda je od Mijatovićevog transfer zaradila 10 miliona evra, dok će joj pripasti i 15 odsto od narednog.


"Bio je jedan od najtraženijih mladih napadača u Evropi, tako da nam je posebno drago što je, uprkos drugim mogućnostima, izabrao Njujork Siti kao najbolje mesto za razvoj svoje karijere", izjavio je sportski direktor američkog kluba Dejvid Li.

Sa druge strane, crveno-beli su se ovako oprostili od svog dosadašnjeg golgetera:


"Fudbaleri koji su ponikli u našem klubu ostavljaju poseban trag u srcima navijača. Jedan od njih je i Jovan Mijatović koji će nakon 10 godina napustiti Crvenu zvezdu, ali će ostati u srcima zvezdaša, jer smo uz Zvezdinu decu do kraja života. 


Mijatović je u naš klub stigao 2014. godine kao devetogodišnjak i prošao kompletnu Omladinsku školu. Seniorski dres je nosio na 45 utakmica i 12 puta zatresao mrežu rivala. Iako izuzetno mlad, pokazao je kako se bori za Zvezdin grb i stvarao muke mnogim protivnicima.


Njegova posvećenost, strast i neizmerna predanost crveno-belom dresu ostavili su neizbrisiv trag u srcima svih koji prate Crvenu zvezdu. Jovan nije samo fudbaler - on je oličenje snova i ambicija svakog mladog igrača koji sanja o tome da zaigra za Crvenu zvezdu. 


Osvojio je duplu krunu, igrao Ligu šampiona i postigao ono o čemu maštaju Zvezdina deca sa našim klubom. 


Bekame, hvala na svemu i srećno u nastavku karijere. Vrata Marakane će ti uvek biti otvorena, a crveno-bela porodica će uvek biti tu za tebe. Čekamo te!", poručili su crveno-beli.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu