AUSTRIJANAC NA KLUPI: Roj Hodžson pred smenom sa mesta menadžera Kristal Palasa

Novosti online

15. 02. 2024. u 23:00

Rukovodstvo fudbalskog kluba Kristal Palas planira da uruči otkaz dosadašnjem menadžeru Roju Hodžsonu i da na njegovo mesto imenuje austrijskog trenera Olivera Glaznera, prenosi danas Bi-Bi-Si.

АУСТРИЈАНАЦ НА КЛУПИ: Рој Хоџсон пред сменом са места менаџера Кристал Паласа

FOTO: Profimedija

Kristal Palas se trenutno nalazi tek na 15. mestu na tabeli Premijer lige sa 24 boda.

Bi-Bi-Si navodi da je Hodžson tokom dana trebalo da održi konferenciju za medije, ali je ona otkazana, pošto je menadžeru Kristal Palasa pozlilo tokom jutrošnjeg treninga.

Kristas Palas će u ponedeljak gostovati ekipi Evertona u 25. kolu Premijer lige. Hodžson (76) je klub iz Londona preuzeo krajem marta 2023. godine, a uspeo je sa ovim timom da prošle sezone izbori opstanak u Premijer ligi.

Međutim, Kristal Palas ove sezone beleži loše rezultate u engleskom prvenstvu. Glazner (49) je trenutno bez angažmana, pošto je napustio Ajntraht iz Frankfurta na kraju prošle sezone.

BONUS VIDEO: MALO SREĆE NIJE NA ODMET: Gol kojim je Olajinka doneo 2:0 Zvezdi protiv Voždovca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić