IZ ITALIJE U PREMIJER LIGU: Brazilski reprezentativac na Old Trafordu?

Novosti online

15. 02. 2024. u 12:37

Fudbalski klub Mančester junajted spreman je da na kraju sezone Juventusu ponudi 70 miliona evra za brazilskog reprezentativca Glejsona Bremera, prenosi britanski San.

ИЗ ИТАЛИЈЕ У ПРЕМИЈЕР ЛИГУ: Бразилски репрезентативац на Олд Трафорду?

FOTO: EPA

Bremer (26) je u decembru prošle godine produžio ugovor sa Juventusom do 30. juna 2028. Britanski mediji navode da skauti Mančester junajteda već nekoliko meseci prate igre brazilskog fudbalera.

Juventus je navodno spreman da na kraju sezone proda Bremera. Brazilski fudbaler navodno ima dogovor sa čelnicima Juventusa da za odgovarajuće obeštećenje može da pređe u drugi klub, ali van Italije.

Bremer je u Juventus stigao 2022. godine iz Torina, a za "staru damu" je odigrao 67 mečeva i postigao je sedam golova. Za reprezentaciju Brazila nastupio je na tri meča.

BONUS VIDEO: MALO SREĆE NIJE NA ODMET: Gol kojim je Olajinka doneo 2:0 Zvezdi protiv Voždovca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024