DEBITOVAO ZA ZVEZDU, SIJA OD SREĆE: "Hvala navijačima, ulepšali su ono što sam maštao celog života"!

Novosti online

11. 02. 2024. u 16:44

Mladi fudbaler Crvene zvezde Viktor Radojević izjavio je danas da je srećan zbog debija za prvi tim "crveno-belih" i zahvalio navijačima na podršci na meču sa Voždovcem.

ДЕБИТОВАО ЗА ЗВЕЗДУ, СИЈА ОД СРЕЋЕ: Хвала навијачима, улепшали су оно што сам маштао целог живота!

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je juče na svom terenu pobedila Voždovac 2:1 u meču 20. kola Superlige Srbije, a Radojević je u igru ušao u 61. minutu umesto Milana Rodića.

 - Zvezdino sam dete, prošao sam sve mlađe selekcije kluba i svakodnevno sam maštao da zaigram na Marakani. Vremenom sam se približavao tome i verovao sve više da će taj trenutak doći, i eto, ostvarilo mi se. Ponosan sam i želim još ovakvih trenutaka u Zvezdi. Nisam imao tremu, ali sam posle utakmice bio prilično uzbuđen, jer sam brzo postao svestan, kada je adrenalin splasnuo, da mi se ostvarilo nešto zbog čega sam počeo da treniram fudbal - rekao je Radojević, prenosi zvanični sajt kluba.

 - Hvala i navijačima, jer je atmosfera bila neverovatna. Došli su u velikom broju, napravili sjajne koreografije i mogu da kažem, da mi je zbog toga debi još lepši - dodao je talentovani levi bek Crvene zvezde.

On je podsetio da je igrao za Zvezdu na pripremnim utakmicama.

 - Igrao sam na pripremama, ali je Marakana nešto posebno. Svi mi koji stasavamo iza juga Marakane, gledamo u njenom pravcu, i normalno je da nam je to najveći san. Meni se ostvario, ali to je samo deo nečeg što želim da postignem, a odnosi se na titule i evropska takmičenja sa Zvezdom. Naravno, cilj mi je da se ustalim u tim, ali sve u svoje vreme. Na meni je sada da radim još više i da se borim, kao i da pomognem klubu u osvajanju duple krune. Zahvalio bih se i stručnom štabu na ukazanom poverenju - podvukao je Radojević, koji je rođen 2004. godine.

Crvena zvezda će u narednom, 21. kolu SLS gostovati Novom Pazaru.

BONUS VIDEO: MALO SREĆE NIJE NA ODMET: Gol kojim je Olajinka doneo 2:0 Zvezdi protiv Voždovca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)