TREĆA LIGA JE U MODI! Nakon dva bivša partizanovca, tamo se preselio i nekadašnji igrač Zvezde

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 02. 2024. u 22:05

TREĆA liga srpskog fudbala dobila je još jedno zvučno ime. Nakon Miralema Sulejmanija koji je pojačao Železničar iz Inđije i Nemanje Kojića koji brani boje Zemuna, "Srpska liga" jača je i za bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

ТРЕЋА ЛИГА ЈЕ У МОДИ! Након два бивша партизановца, тамо се преселио и некадашњи играч Звезде

FOTO: M. Vukadinović

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Borca iz Čačka Srđan Vujaklija odlučio je da karijeru nastavi u novosadskom Kabelu, ekipi koja se takmiči u Srpskoj ligi - Vojvodina.

S obzirom da je nastupao za RFK Novi Sad i Mladost GAT, neće morati da menja grad.

Vujaklija je najbolje partije pružao u Borcu iz Čačka, a u sezoni 2015/2016 postigao je 15 golova, što ga je preporučilo Crvenoj zvezdi.

Posebno se pamti njegova partija na Marakani, kada je sa Borcem naneo crveno-belima ubedljiv poraz u utakmici Kupa Srbije. Tada su Čačani slavili sa 5:0, a Vujaklija je posle postignutog gola "svirao violinu".

Nastupao je još i za Veternik, Spartak, Hajduk iz Kule, Banat, Al Šabab, Proleter, Ordabasi, Gvangžua, Doksu i Rovaniemi.

Kabel je inače četvrti na tabeli Srpske lige - Vojvodina nakon 15 odigranih kola. Ima 27 bodova, što je šest manje od lidera GFK Slovena iz Rume.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!