CRVENA ZVEZDA NA KIPRU IGRA PROTIV MLADOSTI: Crveno-beli sa Ivanićem na Lučance

Z. Ćorović

28. 01. 2024. u 10:00

PRIPREME šampiona na Kipru ulaze u završnu fazu, ove nedelje (15.30) je na programu i prijateljski meč sa ekipom Mladosti iz Lučana.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА НА КИПРУ ИГРА ПРОТИВ МЛАДОСТИ: Црвено-бели са Иванићем на Лучанце

M. Vukadinović

Ovo će biti četvrta provera crveno-belih na Pafosu, dobra vest je što će trener Vladan Milojević moći da na njoj računa i na Mirka Ivanića.

Iskusni vezista bio je van stroja skoro dva meseca, pričalo se i da je na meti bogatih arapskih klubova, ali su na "Marakani" istakli ni da ponude od pet miliona evra nisu prihvaćene, jer je procenjeno da je momak iz Bačkog Jarka jedan od najjačih aduta u nameri da se odbrani titula.

Milojeviću će ovaj povratak mnogo značiti, jer je prinuđen na brojne improvizacije zbog toga što ne mođže da računa na standardne prvotimce koji se nalaze na Kupu Afrike i Azije, a zbog povreda još su odsutni Aleksandar Katai i golman Omri Glazer.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije