ODLAZIM, AKO... Terzić otkrio kada će podneti ostavku na mesto predsednika Crvene zvezde

Novosti online

21. 12. 2023. u 13:30

Nismo ispunili ciljeve koje smo sami zacrtali i želim da se izvinim najširoj zvezdaškoj javnosti. I mi smo u klubu očekivali više i epilog svega je sporazumni raskid saradnje sa Barakom Baharom, rekao je danas generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

ОДЛАЗИМ, АКО... Терзић открио када ће поднети оставку на место председника Црвене звезде

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsećanja radi, fudabaleri Zvezde doživeli su novi šamar u poslednjem meču u jesenjem delu sezone pošto su u večitom derbiju pretrpeli poraz od Partizana i tako ostali bez titule jesenjeg prvaka.

A dan nakon neuspeha medijima se obratio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić. Na konferenciji je ozvaničio odlazak Baraka Bahara sa mesta trenera ekipe, a potom je otkrio kada bi mogao da ode sa čela ekipe.

- Zvezda je kroz istoriju uvek stajala iza svojih trenera, zato posle nekih razgovora nismo odmah presekli, ali postoje neke crvene linije, jer je Zvezdin interes iza svega. Sutra ćemo u 15 časova imati novu konferenciju, gde ćemo pričati o budućnosti, jer ćemo promovisati novog šefa stručnog štaba. Ja sam najodgovorniji i uvek sam ja kriv, neću da uperim prstom na nekog od mojih saradnika, prihvatam krivicu na sebe za sve što se desi u klubu i rezultatski i finansijski. Kad Zvezda ne bude prvak, ja ću podneti ostavku - rekao je Terzić.

Crveno-beli na polusezoni imaju bod manje od Partizana i nalaze se na drugom mestu tabele.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!