"DA LI BI TRENIRAO ZVEZDU?" Piksijev odgovor šokirao celu Srbiju

Novosti online

05. 12. 2023. u 12:15

DRAGAN Stojković Piksi, peta Zvezdina zvezda, čovek koji je proneo slavu crveno-belog dresa, trenutno piše istoriju sa reprezentacijom Srbije.

ДА ЛИ БИ ТРЕНИРАО ЗВЕЗДУ? Пиксијев одговор шокирао целу Србију

FOTO: FSS

Piksi je odveo Srbiju prvo na Svetsko prvenstvo, a sada i na evropsku smotru fudbalu. Ruku na srce, mnogo teže i "ružnije" nego u Katar "orlovi" su izvadili vizu za "Nemačku". Možda baš to bude inicijalna kapisla, pa se sa Evropskog prvenstva vratimo punih šaka.

Ipak, do tada ima dosta, a trenutno je Dragan Stojković Piksi glavna tema u domaćim medijima zbog velikog intervjua koji je dao za "Sportski žurnal".

A jedno pitanje je bilo posebno zanimljivo. Iskusni stručnjak upitan je da li bi postao trener Crvene zvezde, a odgovor ovakav je malo ko očekivao.

- Nikad. Bio sam već jednom, znam kako je. Šta ima da se vraćam. Ovo je moj život. Biću srećan kad odem u penziju. Igrači mogu da mi odaju počast. Majstore, sećaš se ovog, onog - kazao je Piksi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)