"RAZOČARAN SAM!" Barak Bahar o jednoj stvari koja ga je pogodila kao trenera FK Crvena zvezda

Novosti online

02. 12. 2023. u 17:05

Očekivanja pred utakmicu 17. kola Superlige Srbije u kojoj će Crvena zvezda gostovati Napretku u Kruševcu u nedelju od 15 časova, izneo je šef stručnog štaba aktuelnog prvaka Barak Bahar i tom prilikom se osvrnuo i na neuspeh u Ligi šampiona.

РАЗОЧАРАН САМ! Барак Бахар о једној ствари која га је погодила као тренера ФК Црвена звезда

FK Crvena zvezda

Podsetimo, Crvena zvezda je izgubila od Jang bojsa u Bernu i ostala bez šanse da ima svoje "evropsko proleće", a sada sledi novi nastup van Marakane.

- Nije lako u kontinuitetu igrati u gostima, pogotovo na terenima koji nisu u dobrom stanju, ali smo spremni, jer znamo koliko je utakmica protiv Napretka važna - počeo je Bahar.

 
Govorio je strateg Zvezde o pomenutom učešću u Ligi šampiona, ali i o tome da je fokus sada u potpunosti na prvenstvu. Posebno ga pogađaju loši rezultati, no u isto vreme ističe da sa prilično optimizma gleda na ono što sledi.

Taj segment njegovog nastupa izgledao je ovako:

 
- Razočaran sam rezultatima, ali sam zadovoljan igrom i optimističan kada su u pitanju naredni izazovi. Izgledali smo dobro u Bernu, kao tim, i svi koji su u igri, žele najbolje. No, u nedelju nas očekuje sasvim drugačija utakmica, tako da će biti promena u timu. Fokus je u potpunosti na prvenstvu, jer znamo da je to navijačima najvažnije. Igrači moraju da cene sebe i svoje kvalitete, te da budu zadovoljni načinom na koji su odigrali u Bernu. Nije to rezultat ispratio, ali smo na terenu izgledali dobro. Moramo da nastavimo tako kako bi i rezultati na kraju došli. U prošlom kolu smo u važnoj utakmici pobedili Vojvodinu, a sada je na nama da nastavimo sa trijumfima. 
 
Kratko je odgovorio na pitanje kakva je atmosfera u svlačionici. 
 
- Odlična. 
 
Izraelski stručnjak očekuje pune kruševačke tribine Zvezdinim navijačima:
 
- Siguran sam da ćemo imati veliku podršku u Kruševcu, jer su i navijači svesni koliko je ovo važna utakmica. Siguran sam da će doći i napraviti dobru atmosferu.
 
Kako kaže, nije vreme za priču o prelaznom roku.
 
- Ne želim da pričam o tome, jer jednostavno nije pravi trenutak. Fokus je na utakmici protiv Napretka - podvukao je Barak Bahar pred meč koji možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)