BOMBA U SUPERLIGI! Nenad Lalatović se vraća u srpski fudbal

Novosti online

13. 11. 2023. u 12:48

NENAD Lalatović se vraća u srpski fudbal.

БОМБА У СУПЕРЛИГИ! Ненад Лалатовић се враћа у српски фудбал

FOTO: FK Crvena zvezda

Kako prenosi Sportski žurnal, on će tokom dana i zvanično postati novi trener Spartaka iz Subotice, gde će naslediti legendarnog bivšeg ruskog reprezentativca Aleksandra Keržakova.

Poznati stručnjak se na početku aktuelne sezone rastao sa ukrajinskom Zorjom, posle samo nekoliko meseci saradnje, a čini se da bi vrlo brzo mogao do novog posla, i to na severu Bačke, s obzirom na to da je za njegove usluge zainteresovan Spartak iz Subotice.

Ekipa se trenutno nalazi na 11. poziciji Superlige Srbije, sa 16 bodova iz 14 kola, a to očigledno ne zadovoljava ambicije kluba. Neočekivano je na klupu, na početku sezone, seo Keržakov, ali nije uspeo da donese Spartaku ono čemu su se nadali, pa će Rus, čini se, uskoro da završi saradnju sa Subotičanima.

Što se samog Lalatovića tiče, on je trenersku karijeru počeo 2011. u Sremu. Vodio je i Proleter (NS), Napredak, Voždovac, Crvenu zvezdu, Borac Čačak, Vojvodinu, Čukarički, Radnički Niš, Al Batin, Radnički Kragujevac, Borac Banjaluku i Mladost GAT pre nego što je preuzeo Zorju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!