SVI IGRAČI ODJEDNOM DOBILI ŽUTI KARTON! Uradili ovo i - sudija nije imao kud

Novosti online

07. 11. 2023. u 19:56

Svetski rekord po broju žutih kartona dobijenih za minut potez oboren je u fudbalu.

СВИ ИГРАЧИ ОДЈЕДНОМ ДОБИЛИ ЖУТИ КАРТОН! Урадили ово и - судија није имао куд

FOTO: EPA

"Krivac" je radost igrača jednog desetoligaša.

U sudaru dva češka kluba koji se zovu isto, domaćin, Sokol Libohvalni vodio je od 55. minuta sa 6:0, a onda je gostujući tim, Sokol Upohlava, postigao gol osam minuta pre kraja.


I, čim je Martin Bližil zatresao mrežu rivala, i on, i svi njegovi saigrači, uključujući i rezervisѕte na klupi, skinuli su dres i slavili.


Sudiji Davidu Mojžišu nije ostalo ništa drugo nego da primeni disciplinsko pravilo i da za skidanje dresa svakome od njih pokaže žuti karton, pa je tako javno opomenuto čak 17 igrača.


Upitan posle meča zašto su to uradili, gostujući fudbaler Vojteh Horki je za češki sajt "TN" ovako objasnio celu situaciju, nakon što je rezltatom 6:2 završen pomenuti meč:


- Mi, praktično, gubimo sve naše utakmice  u ovoj fazi prvenstva. Zato smo na poluvremenu rekli sebi "hajde da bar damo jedan gol, da nam krene". Neko je u svlačionici dobacio "Ako damo gol, hajde da svi skinemo dresove". To smo i uradili u 82. minutu.


Klub ih neće kazniti...

- Nemamo mi propisane kazne za ovakve stvari, tako da niko neće ništa da plati. Mi, inače, plaćamo to malo drugačije. Ako neko dobije beznačajni žuti karton, mora da plati piće u pabu. A ovo se računa u beznačajne kartone - smejao se Horki.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima