DA LI JE ZVEZDA OŠTEĆENA U LAJPCIGU? Evo šta kaže stručnjak za suđenje

Novosti online

26. 10. 2023. u 08:37

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Lajpciga 3:1 (1:0) u utakmici trećeg kola G grupe Lige šampiona.

ДА ЛИ ЈЕ ЗВЕЗДА ОШТЕЋЕНА У ЛАЈПЦИГУ? Ево шта каже стручњак за суђење

Foto AP

Nemački tim kaznio je greške crveno-belih i do trijumfa došao golovima Davida Rauma u 12, Ćavija Simonsa u 59. i Danija Olma u 84. minutu.

Jedini strelac za Crvenu zvezdu bio je Marko Stamenić u 70. minutu.

Poraz srpskog šampiona mogao je da bude i teži, ali je golman Omri Glazer ponovo imao nekoliko sjajnih odbrana.

Crveno-beli su u 28. minutu ostali bez penala, nakon što je sudija Hoze Marija Sančez iz Španije prvo pokazao na belu tačku posle starta Kastela Lukebe nad Piterom Olanjinkom, ali je posle poziva iz VAR sobe i provere snimka promenio odluku.

Mnogi su smatrali da je Zvezda oštećenja, ali stručnjak za suđenje i bivši fudbaler i arbitar Zdravko Jokić rekao je za TV Arena sport da je donesena ispravna odluka.

- Prvo je dosuđen, a svi koji smo gledali meč pomislili smo da je prekršaj i kazneni udarac, ali u ponovljenom snimku vidimo da je beli igrač izbio loptu, a posle je došlo do kontakta. Da je taj drugi kontakt bio za žuti karton, bezobziran, bio bi penal. To su sad instrukcije i penal nije bio. Nismo videli da je čisto izbio loptu, sudija je verovatno isprva video isto. Da lopta nije bila odigrana, bio bi prekršaj - rekao je on.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)