MIHA BI BIO BAŠ PONOSAN: Debitovao u Seriji A, pa objavom rasplakao Italiju

Novosti online

24. 10. 2023. u 08:35

SKORO da ne prođe jedan dan da se Italija ne seti Siniše Mihajlovića, čoveka koji je ostavio dubok trag i kao igrač i kao trener na Apeninima.

МИХА БИ БИО БАШ ПОНОСАН: Дебитовао у Серији А, па објавом расплакао Италију

Foto M. Vukadinović

Ovog puta u centru pažnje je njegov zet Alesandro Voljako koji je debitovao u Seriji A u porazu njegove Đenove od Atalante 2:0.

Oglasio se mladi fudbaler nakon meča, a ono što je napisao je ostavilo svet u suzama.

Alesandro je objavio prepiske sa Sinišom Mihajlovićem od 22. novembra 2022. godine, neposredno pre nego što je napustio ovaj svet.

- Laku noć, Ale, ostani jak i videćeš da će sve da se reši. Volim te - napisao mu je Miha, na šta je dobio odgovor:

- Obećavam da nikad neću odustati - odgovorio je Voljako.

Sudbina je tako htela da Alesandro debituje 22. oktobra, pa mu je taj dan dodatno značajan. "Broj 22 je ispisan u knjizi sudbine. Obećavam ti, nikada neću odustati", napisao je Voljako uz fotografiju dopisivanja sa Sinišom.

Istu fotografiju objavila je i Sinišina ćerka Virdžinija, Voljakova žena.

- Alesandro je debitovao u Seriji A i ti, tata, si bio svestan koliko je naporno radio za to. Nikada nije tražio ničiju pomoć, uvek si ga ti podržavao, kao otac sina. Znam da bi uradio sve za njega, kao što si za nas i videla sam u tvojim očima koliko si ga voleo. Sigurna sam da bi ga pozvao posle debija. Došao si da me posetiš u mojim snovima, da potvrdiš da si sa nama. Nedostajao si mi više nego inače, jer bih te pozvala da ti sve ispričam. Nisam mogla, pa si ti to uradio i sigurna sam da to nije slučajnost, ništa se ne dešava slučajno - napisala je Virdžinija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!