ZAHID: ''Želim da sa Partizanom izborim plasman u Ligu šampiona''

Novosti online

19. 10. 2023. u 18:24

Fudbaler Partizana Gajas Zahid izjavio je danas da je glavni cilj Partizana da osvoji titulu u Superligi Srbije i izbori plasman u Ligu šampiona.

ЗАХИД: Желим да са Партизаном изборим пласман у Лигу шампиона

FOTO: FK Partizan

Partizan se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli SLS sa 25 bodova. On je pre nekoliko meseci stigao u klub iz Humske.

- Samo pokušavam da radim ono što uvek radim. Da izađem na teren i igram fudbal. Za mene je to pomalo automatski. Samo izađem, pokušavam da uradim svoje, pomognem saigračima i pomognem timu da ostvari svoje ciljeve. Ništa više. Trenutno telo možda nije baš tamo gde želim. Ali polako, polako stiže. I nadam se da će biti sve bolje i bolje. To će pomoći meni, pomoći će saigračima, pomoći će timu. I zajedno možemo da uradimo neke neverovatne stvari - rekao je Zahid za Partizanov podkast.

On je istakao da je fudbaler Partizana Bibars Natho vrhunski igrač.

- Jasno je da kada igrate sa sjajnim igračima i vi igrate bolje. To je ono u šta ja verujem. Tako da uživam da igram sa igračem kao što je Natho i ne samo Natho, naravno, imamo dosta dobrih igrača i to pomaže. To olakšava fudbal, da budem iskren. Moj prvi start je bio sada na poslednjem meču i osetio sam da imam vezu sa Nathom, mi smo takav tip igrača koji voli da igra na kratkim, bliskim prostorima i u tome smo dobri. Saldanja je do sada pokazao da može da daje golove, jak je, brz, pomaže timu... - dodao je Zahid.

On je govorio i o ciljevima Partizana u ovoj sezoni.

- Verujem da imamo veoma dobar tim, sa veoma dobrim igračima i svi rade veoma vredno. To je ono što je potrebno u svakom timu, bilo da trošite mnogo novca ili ne trošite mnogo novca. Dakle, za nas je važno samo jedno, da nastavimo da radimo i da pokažemo navijačima kakav smo tim. A onda ćemo na kraju videti kako će biti. Nadamo se i svi verujemo u isto. U fudbalu se radi o tome, morate verovati, morate imati veru. Naporno ćemo raditi, uradićemo svoj deo posla i nadamo se da ćemo zajedno, svi zajedno, uspeti na kraju godine. Znam i da ako osvojiš ligu ili budeš drugi u Srbiji, postoji šansa da ponovo igramo Ligu šampiona, tako da se nadamo da ćemo to ponovo doživeti zajedno - zaključio je Zahid.

BONUS VIDEO: Kapiten košarkaša Srbije Bogdan Bogdanović čestitao Novostima 70. rođendan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost