SAUTGEJT: ''Nije mi razumno da se zviždi Hendersonu koji daje srce i dušu za Englesku''

Novosti online

14. 10. 2023. u 11:08

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Geret Sautgejt rekao je da ne razume zvižduke navijača upućene kapitenu Džordanu Hendersonu tokom meča protiv Australije u kom je vicešampion Evrope pobedio rezultatom 1:0.

САУТГЕЈТ: Није ми разумно да се звижди Хендерсону који даје срце и душу за Енглеску

FOTO: AP/Tanjug

Henderson (33) je ispraćen zvižducima kad je izlazio iz igre u 63. minutu. Selektor Sautgejt je razočaran ponašanjem dela navijača koji je izviždao iskusnog vezistu.

- Stvarno ne razumem. On je fudbaler sa 79 utakmica za Englesku, njegova predanost i ono što je doneo reprezentaciji je izuzetno. Njegova uloga na terenu i van njega je neverovatno važna. Uzeo je pod svoje okrilje mlade igrače poput Belingema. Uzor je ovoj ekipi u svakom smislu i zaslužio je podršku. Zaista ne znam gde sve ovo vodi. Nije mi razum no zviždati igraču koji daje srce i dušu za Englesku. Kako će to pomoći njemu ili ekipi? - zapitao se javno Sautgejt.

Engleski mediji tvrde da je deo navijača zviždao Hendersonu jer je odlučio da ode u Saudijsku Arabiju gde igra za Al Etifak. Deo navijača smatra da je bivši kapiten Liverpula pogazio sve za šta se borio ranije time što je otišao u Saudijsku Arabiju i podržao je kao zemlju kandidata za organizaciju Svetskog prvenstva 2034. godine.

Henderson u Al Etifaku zarađuje 40 miliona evra po sezoni, a ugovor mu važi do juna 2026. godine.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave