DE LAURENTIS OPTIMISTIČAN? ''Napoli će se boriti za titulu i ove sezone''

Novosti online

10. 10. 2023. u 16:34

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis izjavio je danas da je uveren da će se klub iz Napulja i ove sezone boriti za titulu u Seriji A, prenose italijanski mediji.

ДЕ ЛАУРЕНТИС ОПТИМИСТИЧАН? Наполи ће се борити за титулу и ове сезоне

Foto: EPA-EFE/ETTORE GRIFFONI

De Laurentis je na konferenciji za medije u Rimu prokomentarisao trenutnu situaciju u klubu iz Napulja.

Napoli je prošle sezone osvojio titulu u Seriji A, a trenutno se nalazi na petom mestu na tabeli sa sedam bodova manje od prvoplasiranog Milana.

Lućano Spaleti je na kraju prošle sezone napustio Napoli, pošto je preuzeo reprezentaciju Italije, a klub iz Napulja je preuzeo Rudi Garsija.

- Siguran sam da ćemo se i ove sezone do samog kraja boriti za titulu šampiona. Tokom leta bio sam u kontaktu sa nekoliko trenera. Tijago Mota nije želeo da dođe, a odradio sam i nekoliko razgovora sa Luisom Enrikeom. Hvala bogu što nije došao u Napulj, pogledajte šta radi sa Pari Sen Žermenom - rekao je De Laurentis.

On se protivi ideji da se Superkup Italije ponovo igra u Saudijskoj Arabiji.

- Da li vidite šta se događa u Izraelu? Siguran sam da će biti zabranjeno da se leti iznad tog regiona. I sada da mi idemo tamo da bi neko zaradio par miliona više? Igrajmo na Olimpijskom stadionu u Rimu - zaključio je predsednik Napolija.

BONUS VIDEO: Atmosfera sa svečanog otvaranja Svetskog prvenstva u futsalu za srednjoškolce

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)