UŽAS! Trener Hapoela iz Tel Aviva ubijen u Egiptu

Novosti online

09. 10. 2023. u 08:18

Katastrofalne vesti stižu iz Izraela. Pomoćni trener Hapoela iz Tel Aviva Alon Šamli (34) poginuo je u napadu u Egiptu u kojem je policajac pucao na izraelske turiste.

УЖАС! Тренер Хапоела из Тел Авива убијен у Египту

Foto Tanjug/AP

Nesrećni Šamli je ove sezone postao pomoćni trener Hapoela. Trenersku karijeru počeo je 2018. kao trener Gadna Tel Aviva - koji je vodio do 2021. U sezoni 2021/22. bio je trener Holon Jeremia Norta, a iste je sezone nastavio u Beitar Jafi, odakle je prešao u Hapoel Tel Aviv. 

Podsećamo, egipatski policajac otvorio je vatru na grupu izraelskih turista u Aleksandriji. Prema navodima medija na arapskom, napadač je pucao iz vatrenog oružja na autobus, a izraelsko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da ispituje te navode. Napadač je navodno priveden.

Inače, sestra direktora reprezentacije Izraela Josija Benajuna i njena porodica jedva su preživeli napad Hamsa. Život im je sačuvao njen sin. Izraleski mediji prenose da je porodica preživela zahvaljujući 20-godišnjaku, koji je ubio nekoliko terorista, a potom su bežali dok nisu naišli na izraelske vojnike koji su im pomogli. 

Bivši omladinac Hapoela iz Haife 19-godišnji Jaron Zahar ubijen je u Pojasu Gaze. Kako tamošnji mediji prenose, Zahar je šest sezona igrao u omladinskom pogonu Hapoela, a jedan je od 18 vojnika koji su ubijeni u Gazi. Nažalost, tokom žestokog napada Hamasa na Izrael ubijen je i bivši fudbaler Beitara, Hapoel Tel Aviva i Hapoel Ber Ševe Lior Asulin. Lior Asulin je ubijen tokom zabave na jugu Izraela. Oko 50 terorista upalo je na zabavu, ubili su brojne civile, među kojima je bio bivši 43-godišnji fudbaler, koji je nakon igračke karijere ostao u fudbalu, bio je trener.

Podsećanja radi, rat između Izraela i terorističke organizacije Hamas traje od subote. Više od 700 Izraelaca je ubijeno, a najmanje 2.150 povređeno u sukobima. S druge strane, najmanje 413 Palestinaca je ubijeno, a 2.300 je ranjeno u Pojasu Gaze. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)