DŽONATAN BOLINGI U VEŠTAČKOJ KOMI! Teško zdravstveno stanje fudbalera Vojvodine

Novosti online

20. 09. 2023. u 17:55

DžONATAN Bolingi, fudbaler Vojvodine, koji je pre nedelju dana po povratku iz Kinšase, zbog veoma teškog zdravstvenog stanja smešten na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, nalazi se u veštačkoj komi.

ЏОНАТАН БОЛИНГИ У  ВЕШТАЧКОЈ КОМИ! Тешко здравствено стање фудбалера Војводине

FKV

 To je na današnjoj konferenciji za novinare potvrdio Dragoljub Zbiljić, predsednik kluba i naglasio da se očekuje proces vraćanja Bolingija u svesno stanje.

– Njegovo zdravstveno stanje je najvažnija od svih tema. Još uvek je u veštačkoj komi, ali je snimak pluća značajno bolji i očekujemo da za dan- dva počne proces vraćanja u svesno stanje. Najteži period, iako još uvek nije potpuno stabilno, je prošao i bitno je da u ovom trenutku dobijamo pozitivne signale. Hvala zaposlenima na Institutu na neprekidnoj brizi i činjenju za našeg igrača i nadam se da ćemo Bolingija uskoro dobiti i na terenu – kaže Zbiljić.

Bolingi je u pauzi imao obaveze u reprezentaciji Konga, vratio se u Novi Sad 14. septembra i zbog lošeg zdravstvenog stanja odmah prebačen na Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, gde je urađena detaljna i kompletna dijagnostika.

Konzilijum lekara je lečenje nastavio na intenzivnoj nezi na Institutu za plućne bolesti gde je dodatno podvrgnut detaljnoj dijagnostici. Klupski lekar Novosađana, dr Borko Vukosav je tada naglasio da je Bolingi, s obzirom na to da je u teškom stanju, na najboljem mogućem mestu gde o njegovom zdravlju brine tim specijalista koji ima enormno iskustvo.

Fudbaleri Vojvodine u subotu dočekuju Javor na „Karađorđu“, čije će kapije biti širom otvorene i u teškim trenucima pozivaju navijače da dođu u što većem broju u znak podrške saigraču Bolingiju.

- U teškim trenucima, kada su rezultati u drugom planu, uprava na čelu sa Dragoljubom Zbiljićem želi da na delu potvrdi moto „mi smo jedno, to je naša snaga“ i da pozove navijače da budu uz tim, ali što je još važnije, da pruži poruku podrške za Džonatana Bolingija – kažu u Vojvodini i naglašavaju da su svi u klubu mislima uz Bolingija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)