TEŽAK UDARAC ZA NEMCE: Van Gal odbio mesto selektora

Novosti online

13. 09. 2023. u 11:30

Poznati holandski fudbalski trener Luj van Gal odbacio je danas mogućnost da preuzme reprezentaciju Nemačke, prenose nemački mediji.

ТЕЖАК УДАРАЦ ЗА НЕМЦЕ: Ван Гал одбио место селектора

FOTO: Tanjug/AP

Nemačka je trenutno bez selektora pošto je pre nekoliko dana Hansi Flik dobio otkaz posle poraza od Japana rezultatom 4:1 u prijateljskom meču. Nemačka je na poslednjih pet mečeva zabeležila četiri poraza.

- Počastvovan sam što se moje ime dovodi u vezu sa selektorskom funkcijom u Nemačkoj. To je zaista velika čast. Međutim, mislim da nije realno očekivati tako nešto, jer nikada u istoriji na klupi ove selekcije nije sedeo strani trener. Uvek su to bili nemački stručnjaci i mislim da će tako da bude i ovog puta - rekao je Van Gal.

Kandidati za novog selektora Nemačke su Julijan Nagelsman, Jirgen Klop i Rudi Feler. Van Gal (72) je trenutno bez angažmana, a u tri mandata je bio selektor Holandije. On je pored toga vodio Ajaks, Barselonu, Bajern, AZ i Mančester junajted.

Nemačka će biti domaćin Evropskog prvenstva, koje će biti odigrano naredne godine.

BONUS VIDEO: POKAZALI SMO DA IMAMO DUŠU! Stefan Jović na dočeku košarkaša Srbije na aerodromu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!